250 TL klavye önerisi

Reaksiyon skoru
11
Yeni bir sistem topladım ve klavye için fazla bir bütçem kalmadı. 1-2 aylık beni idare edecek 250 TL bandında klavye önerisi yaparsanız sevinirim. Mekanik veya membran fark etmiyor.

Yeni bir sistem topladım ve klavye için fazla bir bütçem kalmadı. 1-2 aylık beni idare edecek 250 TL bandında klavye önerisi yaparsanız sevinirim.
sahibindenden 50-60 liraya çalışır bi klavye al paran birikince güzel bişey al ben iş yerindeki 8 yıllık logitech klavyeyi kullandım apex 3 aldım almışken iyisini al.

1-2 ay idare etmesi benim için yeterli knkm. Sonrasında üst seviye bir klavye alacağım zaten.

1-2 ay idare etmesi benim için yeterli knkm. Sonrasında üst seviye bir klavye alacağım zaten.
tamam işte gir sarı siteye eli yüzü düzgün birsürü klavye var 2. el al bi tane 1-2 ay kullan sıfır alırsan ilk klavyeyi 2.yi aldığında için yanmaz.

sahibindenden 50-60 liraya çalışır bi klavye al paran birikince güzel bişey al ben iş yerindeki 8 yıllık logitech klavyeyi kullandım apex 3 aldım almışken iyisini al.
Post automatically merged:

tamam işte gir sarı siteye eli yüzü düzgün birsürü klavye var 2. el al bi tane 1-2 ay kullan sıfır alırsan ilk klavyeyi 2.yi aldığında için yanmaz.
düşüneyim kanka bi belki öneri gelirse onları da düşünürüm. THX

Geri