Neler Yeni

250 TL'ye 7.1 kulaklık önerisi

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaşlar daha öncesinden arkadaşımın olup baya yıprandıktan sonra bana verdiği Rampage Rivia G40 model kulaklıktan artık cızırtılar gelmeye başladı boştayken. O nedenle yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Rampage'nin mikrofonundan çok memnunum gerçekten. Bana 250 TL'ye alınabilecek ve fiyatını hak eden bir mikrofonlu kulaklık önerir misiniz? Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi benim için çok önemli. Ayrıca 7.1 olmasını istiyorum.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kanka bu bütçedeki 7.1 hiç iş görmüyor çünkü sanal 7.1 oluyor. Benim JD 712 var bir kere bile açmadım çünkü ses kasmayı zorlaştırıyor. Bence indirimleri takip edip 250tl'ye Corsair HS35 alman en güzeli olur.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bu bütçedeki 7.1 hiç iş görmüyor çünkü sanal 7.1 oluyor. Benim JD 712 var bir kere bile açmadım çünkü ses kasmayı zorlaştırıyor. Bence indirimleri takip edip 250tl'ye Corsair HS35 alman en güzeli olur.
Kankam ses kasmak içi bildiğim kadarıyla 7.1 daha iyi. Sence o fiyata 7.1 mi tercih etmeliyim? Yoksa streo mu?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kankam ses kasmak içi bildiğim kadarıyla 7.1 daha iyi. Sence o fiyata 7.1 mi tercih etmeliyim? Yoksa streo mu?
7.1 elbette ses kasmak için daha iyi ama gerçek 7.1 kulaklıklar 2K'dan başlıyor. Sanal 7.1 gerçekten iş görmüyor. Bazı iyi markaların yüksek bütçeli kulaklıklarında sanal 7.1 bulunuyor onlar biraz daha iyi oluyor ama senin bütçende 7.1 alsan da kullanmayacağına eminim. Streo al derim.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
7.1 elbette ses kasmak için daha iyi ama gerçek 7.1 kulaklıklar 2K'dan başlıyor. Sanal 7.1 gerçekten iş görmüyor. Bazı iyi markaların yüksek bütçeli kulaklıklarında sanal 7.1 bulunuyor onlar biraz daha iyi oluyor ama senin bütçende 7.1 alsan da kullanmayacağına eminim. Streo al derim.
Tamamdır kankam dediğini göz önüne alacağım. İndirime girmesini beklemeden alabileceğim bir 250 TL'lik bir kulaklık önerir misin? Sence Rampage Miracle veya Alpha X modelleri nasıl. Alphla X'i arkadaşım kullanıyor ve çok memun. Mikrofon kalitesi falan da baya iyi. Senden rica etsem o modelleri bir araştırıp bana yorumunu söyler misin?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Tamamdır kankam dediğini göz önüne alacağım. İndirime girmesini beklemeden alabileceğim bir 250 TL'lik bir kulaklık önerir misin? Sence Rampage Miracle veya Alpha X modelleri nasıl. Alphla X'i arkadaşım kullanıyor ve çok memun. Mikrofon kalitesi falan da baya iyi. Senden rica etsem o modelleri bir araştırıp bana yorumunu söyler misin?
Alpha-X modelini biliyorum kanka. Güzel kulaklık yalan yok. Alabilirsin. Önerim de bu olurdu zaten.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Alpha-X modelini biliyorum kanka. Güzel kulaklık yalan yok. Alabilirsin. Önerim de bu olurdu zaten.
Kankam sence para biriktirip Corsair mi alayım yoksa Alpha X mi? Mevcut Rivia G40 benim taşır gibi yaz sonuna kadar çünkü.

Top Bottom