2500 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada msi gtx 1660 super al

Eyvallah hocam yanlış alıntılamışım

Performans derken ?
Soğutma performansı konusunda MSİ'nin Gaming X modellerinin çok başarılı performans verdiğinden bahsediyorum.Ayrıyeten palit 1660Tİ den bile daha yüksek mhz vb.değerlere sahip.

Şuan en uygun sanırım Sinerjide ve 2850TL.Black Fridayde bizzat kendi gözümle şahit oldum 2.600TL ye kadar inmişti.Eğer dolar pek yükselmezse yılbaşı haftasıda 2600TL bandında satılacağından eminim.Karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz.MSİ Super Gaming X den vazgeçmem...
Hocam ben 500tl daha nasıl vereyim

Şuan en uygun sanırım Sinerjide ve 2850TL.Black Fridayde bizzat kendi gözümle şahit oldum 2.600TL ye kadar inmişti.Eğer dolar pek yükselmezse yılbaşı haftasıda 2600TL bandında satılacağından eminim.Karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz.MSİ Super Gaming X den vazgeçmem...
Sırf MSI diye hem performans düşüşü hem de 100TL daha fazla para vermem. OC de yapmayacaksan aşırı soğuk olmasının özelliği yok.

Sırf MSI diye hem performans düşüşü hem de 100TL daha fazla para vermem. OC de yapmayacaksan aşırı soğuk olmasının özelliği yok.
Evet tercih meselesi,Şahsen ben almışken Gaming X modelini alırdım ve Yılbaşı indirimlerine göz atardım.100-150 TL fazla olsun MSİ olsun tarafındayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada performans düşüşü derken Palit 1660Tİ dan ne gibi bir performans düşüşü var ?

Hocam ben 500tl daha nasıl vereyim
Ben olsaydım Yılbaşı indirim haftasını beklerdim.Ortalama bir 150TL daha ineceğini ve 2650TL bandında satılacağını düşünüyorum..

Ben 5500XT Gaming X almayı düşünüyordum en başta 2200tl ye amd yazılım falan diye okudum o yüzden bu başlığı açtım

Ben 5500XT Gaming X almayı düşünüyordum en başta 2200tl ye amd yazılım falan diye okudum o yüzden bu başlığı açtım
Driver sorunları eskisi kadar yok ama bence performans için 1660Tİ alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,569
Üyeler
184,945
Son üye
JusticeFury
Geri