emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,080
Koymayı unutmuşlar gibime geliyor38K olan outlet değil diğeri outlet
Koymayı unutmuşlar gibime geliyor38K olan outlet değil diğeri outlet
Büyük ihtimalle kutusu açılıp iade gelen ürün falan bunlar, yani tam ikinci el de sayılmaz.Koymayı unutmuşlar gibime geliyor
ürünler iyide ne yaşamışlar bilemeyiz şans işi![]()
çokta fark etmez reyonda görsel için kullanılan sistemler yada oyuncular gelip sistemleri denesin oynasın diye dizilen sistemlerin içine koyulan parçalar zaten 2 sene garanti veriyorlar fiyatlarda uygunsa neden alınmasınOutlet ben şahsen tercih etmem 2.el gibi düşünün direk
2 sene mı bilmiyorum ama zannetmiyorum outlet ürünlerine 2 sene garanti versinler sürekli sistemde takılı ve çalışıyor belki her zaman yüke girmiyor ama eskir bence ürün.çokta fark etmez reyonda görsel için kullanılan sistemler yada oyuncular gelip sistemleri denesin oynasın diye dizilen sistemlerin içine koyulan parçalar zaten 2 sene garanti veriyorlar fiyatlarda uygunsa neden alınmasın
açıklamaya bakarsan 2 sene diye belirtmişler knk2 sene mı bilmiyorum ama zannetmiyorum outlet ürünlerine 2 sene garanti versinler sürekli sistemde takılı ve çalışıyor belki her zaman yüke girmiyor ama eskir bence ürün.
Bakim bı çoğu firma 1 sene Max veriyoraçıklamaya bakarsan 2 sene diye belirtmişler knk