❌İndirim Bitti! 🔥GAMEGARAJ NVIDIA EKRAN KARTI İNDİRİMLERİ (OUTLET)

Outlet sıkıntı ya bu ürünlerde ama fiyat iyide of bir alasım geliyor bir de almayasım

fiyatlar güzel outlet risk outlet yazılmayan ve fiyatı iyi olanlar var ama onların outlet olmadığına emin olamayız ayrıca peşin fiyatına taksit yok (2-3 olsa bile iyiydi) ben pas geçiyorum.

ürünler iyide ne yaşamışlar bilemeyiz şans işi :oops:
Outlet ben şahsen tercih etmem 2.el gibi düşünün direk
çokta fark etmez reyonda görsel için kullanılan sistemler yada oyuncular gelip sistemleri denesin oynasın diye dizilen sistemlerin içine koyulan parçalar zaten 2 sene garanti veriyorlar fiyatlarda uygunsa neden alınmasın

çokta fark etmez reyonda görsel için kullanılan sistemler yada oyuncular gelip sistemleri denesin oynasın diye dizilen sistemlerin içine koyulan parçalar zaten 2 sene garanti veriyorlar fiyatlarda uygunsa neden alınmasın
2 sene mı bilmiyorum ama zannetmiyorum outlet ürünlerine 2 sene garanti versinler sürekli sistemde takılı ve çalışıyor belki her zaman yüke girmiyor ama eskir bence ürün.

2 sene mı bilmiyorum ama zannetmiyorum outlet ürünlerine 2 sene garanti versinler sürekli sistemde takılı ve çalışıyor belki her zaman yüke girmiyor ama eskir bence ürün.
açıklamaya bakarsan 2 sene diye belirtmişler knk

alınır ekran kartının ikinci eli mining işine girmediyse alınmaması için neden görmüyorum

4070tisuper mi 5070tisuper beklemek mi

Geri