Neler Yeni

Öneri 2500 TL Mekanik Klavye Tavsiyesi

Hangisini Almalıyım

• Oy kullanan toplam üye
    9

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
xpg de bilek desteği var, eğer o paraları vereceksen bari kablosuz model al

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B575...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
Peki rx switch için tkl alınır mı yoksa nx mi alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

xpg de bilek desteği var, eğer o paraları vereceksen bari kablosuz model al

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B575...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
k70den vazgeçtim bütün isteklerimi karşılayın bi flare 2 var ve şuan indirimde nx switchde cherry rede göre daha çok hoşuma gitti wireless pek aradığım bir özellik değil aynı zamanda switchlerin çıkabilmeside güzel flare 2 de

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,063
İsim
kilan embappe
FLARE 2 benim gördüğüm malzama kalitesi olsun switch kalitesi olsun en iyi klavye bu paraları harcayabiliyorsan bence flare 2 tek geç...

alternatifleri:

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
FLARE 2 benim gördüğüm malzama kalitesi olsun switch kalitesi olsun en iyi klavye bu paraları harcayabiliyorsan bence flare 2 tek geç...

alternatifleri:

Bende öyle düşündüm hatta animate bile alabilirim aşırı hoşuma gitti bide tüm isteklerimi karşılıyor açıkcası eski klavyeme göre apex pro çok ses yapıyor ve bilek desteği kauçuktan yapılmıştı sanırsam ve bileğin sürttüğünde köşelere kalkıyor o yüzden hoşuma gitmedi bide TKL olması ve türkçe olmamasıda ayrı konu hyperx elite alloy 2 de aslında almayı düşündüm çünkü şuan bozulan klavyem hyperx elite alloy ama 2 de bilek desteğini kaldırmışlar bu beni üzdü diğer seçenek asus rog strix scope nx deluxe wirelessde çok güzel ama flare 2 nin sökülebilir switch olması beni aşırı cezbetti switche bişey olursa direk rahatça değişebileceğimi bilmek çok iyi ondan aklıma flare 2 çok yattı sanırsam onu alıcam

Güzel klavye ama bilek desteği yok :(

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Razer hunstman v2 alabilirsin. PBT keycapslara sahip. Kaliteli klavye. Numpadlı versiyonu 2500 TL falandı. Birkaç switch seçeneği de var.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Razer hunstman v2 alabilirsin. PBT keycapslara sahip. Kaliteli klavye. Numpadlı versiyonu 2500 TL falandı. Birkaç switch seçeneği de var.
güzel klavye hocam ama videolarda sesi çok clicky geliyor ama güzel klavyeymiş diğer bir eksisi eng klavye olması ama bana sorun yaratmaz gene çünkü şuan kullandığımda eng ama asus beni daha çok çekiyor hala switchlerin çıkabilmesi yüzünden

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim

Oy vermeden önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan bir insanım ve bilek desteksiz klavye kullanamıyorum normalde TKL tercihim değil ama RX switchler için düşünüyorum ve wireless benim için olmasada olur
asus rogu kullanıyorum çok memnunum sorun varsa alabilirim

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim

Oy vermeden önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan bir insanım ve bilek desteksiz klavye kullanamıyorum normalde TKL tercihim değil ama RX switchler için düşünüyorum ve wireless benim için olmasada olur
razer blackwidow v3 al kanka

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
imzamda var asus rog scope rx tkl deluxe wireless yazarekn yoruluyorum
evet sizde haklısınız size hak verdim :D

imzamda var asus rog scope rx tkl deluxe wireless yazarekn yoruluyorum
hocam günde kaç saat pc kullanıyorsunuz ve ne kadar gidiyor şarjı bide tkl eksik hissettirmiyor mu ve önceden mekanik klavye kullandıysanız aradaki farkı nasıl buldunuz rx switch ile

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,937
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
evet sizde haklısınız size hak verdim :D

hocam günde kaç saat pc kullanıyorsunuz ve ne kadar gidiyor şarjı bide tkl eksik hissettirmiyor mu ve önceden mekanik klavye kullandıysanız aradaki farkı nasıl buldunuz rx switch ile
günde 10 saat haftanın 5-6 rahat kullanıyordum şuan kullanımım düştü rx swichler çok rahat ve tatlı sesi var outemu swichten geçince mükmemmel hissttirdi bunu önceden kullansaydım ona mekanik demezdim tkl ise zaten kullanmıyordum orayı

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Switchlerin değişebilmesinden ötürü Flare 2 tercih ettim hatta animate versiyonunu aldım aşırı ilgimi çekti kullandıktan sonra incelemesini yazarım

Top Bottom