Arkadaşlar 10000 TL bütçe gibi sistem topluyorum. Olabildiğince fiyat performans olmasına dikkat ediyorum. 10000 TL bandında alabileceğim işlemcilere baktım yani bu bütçeye sistem toparlayanlar genelde 3600 ve 5600 tercih ediyor peki bunlar yerine tavsiye ettiğiniz işlemci nedir ? Birde anakart konusuna gelirsek am4 en ucuz anakart alsam uyumlu olur mu?
Arkadaşlar 10000 TL bütçe gibi sistem topluyorum. Olabildiğince fiyat performans olmasına dikkat ediyorum. 10000 TL bandında alabileceğim işlemcilere baktım yani bu bütçeye sistem toparlayanlar genelde 3600 ve 5600 tercih ediyor peki bunlar yerine tavsiye ettiğiniz işlemci nedir ? Birde anakart konusuna gelirsek am4 en ucuz anakart alsam uyumlu olur mu?
Ucuza R5 3500X bulursan onu al o bütçede ekran kartına na kadar çok ayırırsan o kadar iyi, anakart olarak en ucuzunu alabilirsin sadece M2 slotu olmayanları alma.
Ucuzsa i3 12100F ve 13100F de benzer güçte onlar da olur Lga 1700 anakartla.
pazarlık yapmıyorlarsa bir taraflarına montajlayabilirler etmeyecek rakama ürün satılmaz o çok caz yapıyorlarsa xbox series s alır geçersin en kötü 10 bine