Öneri 2500 tl telefon önerisi

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Suan mi 8 lite kullaniyorum nedensizce yamuldu telefoncu kronik sorun diyor yerine redmi note 8 almayi düşünüyorum onda ayni sorunu yasarmiyim yamulma falan

Suan mi 8 lite kullaniyorum nedensizce yamuldu telefoncu kronik sorun diyor yerine redmi note 8 almayi düşünüyorum onda ayni sorunu yasarmiyim yamulma falan
Note 8 PRO almaya çalışın.
Hayır yaşamazsınız, çok sağlam telefon.

Note 8 PRO almaya çalışın.
Hayır yaşamazsınız, çok sağlam telefon.
Sikayetvarda telefonu sebepsizce yamulan bir kisi gördüm o da redmi note 8 kullaniyor o nedenle icimde bir kusku vardi sagolun

Sikayetvarda telefonu sebepsizce yamulan bir kisi gördüm o da redmi note 8 kullaniyor o nedenle icimde bir kusku vardi sagolun
Sebepsizce değildir bence. Telefon cebindeyken bükülme yaşamış olabilir. Her büyük telefonda olabilir bu tarz şeyler.
O konuda biraz dikkatli olursanız bir sorun yaşamazsınız.

Sebepsizce değildir bence. Telefon cebindeyken bükülme yaşamış olabilir. Her büyük telefonda olabilir bu tarz şeyler.
O konuda biraz dikkatli olursanız bir sorun yaşamazsınız.
Anladim

Note 8 almak yerinde 8pro almanı öneririm kendim kullanıyorum şubat ayından beri aşırı memnunum telefonumdan

Kullanan arkadaşım var bana kendisi memnunum demişti tercih edilebilir eğer 8pro alınamıyorsa
Anladim cok teşekkürler birazdan almaya gideceğim babamin uyanmasini bekliyorum :)

Geri