RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Suan mi 8 lite kullaniyorum nedensizce yamuldu telefoncu kronik sorun diyor yerine redmi note 8 almayi düşünüyorum onda ayni sorunu yasarmiyim yamulma falan
Note 8 PRO almaya çalışın.Suan mi 8 lite kullaniyorum nedensizce yamuldu telefoncu kronik sorun diyor yerine redmi note 8 almayi düşünüyorum onda ayni sorunu yasarmiyim yamulma falan
Sikayetvarda telefonu sebepsizce yamulan bir kisi gördüm o da redmi note 8 kullaniyor o nedenle icimde bir kusku vardi sagolunNote 8 PRO almaya çalışın.
Hayır yaşamazsınız, çok sağlam telefon.
Sebepsizce değildir bence. Telefon cebindeyken bükülme yaşamış olabilir. Her büyük telefonda olabilir bu tarz şeyler.Sikayetvarda telefonu sebepsizce yamulan bir kisi gördüm o da redmi note 8 kullaniyor o nedenle icimde bir kusku vardi sagolun
AnladimSebepsizce değildir bence. Telefon cebindeyken bükülme yaşamış olabilir. Her büyük telefonda olabilir bu tarz şeyler.
O konuda biraz dikkatli olursanız bir sorun yaşamazsınız.
Bütçe sorunlarım var o nedenle note 8 tercih edicemNote 8 almak yerinde 8pro almanı öneririm kendim kullanıyorum şubat ayından beri aşırı memnunum telefonumdan
Kullanan arkadaşım var bana kendisi memnunum demişti tercih edilebilir eğer 8pro alınamıyorsaBütçe sorunlarım var o nedenle note 8 tercih edicem
Anladim cok teşekkürler birazdan almaya gideceğim babamin uyanmasini bekliyorumKullanan arkadaşım var bana kendisi memnunum demişti tercih edilebilir eğer 8pro alınamıyorsa
Şimdiden hayırlı olsunAnladim cok teşekkürler birazdan almaya gideceğim babamin uyanmasini bekliyorum![]()
SağolunŞimdiden hayırlı olsun![]()