2500 Tl'ye kadar Nvidia ekran kartı önerisi

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
285
Arkadaşlar direkt konuya gireyim işlemcim Ryzen 3 3100 default ghzde oc yapmadım. Ekran kartı olarak GTX 650 var acayip kötü zaten biliyorsunuz bana 2500 Tl'ye kadar Nvidia ekran kartı önerir misiniz? Amd istemememin sebebi arkadaşlarım ful siyah ekran falan yiyor bu bütçede güzel bi ekran kartı var mı önerirseniz teşekkürler.

Arkadaşlar direkt konuya gireyim işlemcim Ryzen 3 3100 default ghzde oc yapmadım. Ekran kartı olarak GTX 650 var acayip kötü zaten biliyorsunuz bana 2500 TL'ye kadar Nvidia ekran kartı önerir misiniz? Amd istemememin sebebi arkadaşlarım ful siyah ekran falan yiyor bu bütçede güzel bi ekran kartı var mı önerirseniz teşekkürler.
O bütçede güzel ekran kartı bulamazsın 1650 falan ancak nvidia olarak

O bütçede güzel ekran kartı bulamazsın 1650 falan ancak nvidia olarak
bende onu düşünüyodum aslında öyle çok ultra düzey oyun oynamıyorum zaten valorant cs 2 falan cs 2 de fps çok düşük valoda sorunum yok işte.

bende onu düşünüyodum aslında öyle çok ultra düzey oyun oynamıyorum zaten valorant cs 2 falan cs 2 de fps çok düşük valoda sorunum yok işte.
ben 6500xt 3100 ile 4.2 ghz de 100 fps oynuyorum cs2 yi

Benim Pcı Express 4.0 da çalışmıyor çünkü ekran kartı benim kartın handikapı o
ha anladım bende cs go düşük alıyodum çift keleşe çıkmıştım 30 40 fpsyle gtx 650 le Q8400 vardı. Yazın ryzen 3 3100 geçtim ama bu seferde ekran kartı low kaldı cs 2 çıkınca bende valo geçtim

Geri