Ölü bölge olmuyor kolda.Hall effect ne oluyor tam olarak hocam
Ölü bölge olmuyor kolda.Hall effect ne oluyor tam olarak hocam
Xbox 9. Nesilde hall efect var mı hocam ben hiç hissetmedimÖlü bölge olmuyor kolda.
Yok hocam.Xbox 9. Nesilde hall efect var mı hocam ben hiç hissetmedim
Xboxta hall effect yok. Hall effect hem kolun ömrünü uzatıyor hem de daha ölü bölgesi az/hassas kollar olmasını sağlıyor. Xbox önermeme sebebim bu. Drift gelişimini uzun vadede neredeyse engelliyor hall effect.Xbox 9. Nesilde hall efect var mı hocam ben hiç hissetmedim
Ben çok memnunum ama bazı insanlar xbox alınmaz diyorlar öyle mi sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atma şansınız var mı xboxdan daha iyi midir
Pro yerine başka ne önerirsiniz xboxtan daha iyi![]()
ATK Battle Axe Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Pro olan kalmamış.
Ben şunu aldım bir bak istersenSelamlar xbox 9. Nesil gamepad kullanıyorum arkadaşıma da gamepad alıcaz oyun olarak forza 5,god of war, spider-man 2,ghost of tsushima ve ilerde fc26 alıo oynayabilir ne önerebilirsiniz xbox alınır mı o fiyatlara yoksa başka hangi gamepadlerden alabiliriz ?
datafrog nasıldır hocam aliexpress de gördümXboxta hall effect yok. Hall effect hem kolun ömrünü uzatıyor hem de daha ölü bölgesi az/hassas kollar olmasını sağlıyor. Xbox önermeme sebebim bu. Drift gelişimini uzun vadede neredeyse engelliyor hall effect.
Sizin de mi bütçeniz 2500datafrog nasıldır hocam aliexpress de gördüm
Ne xbox ne dualsense alınmaz pc için.tabii ki de hayır kim diyor abi xbox alınmaz diye. hahahahah.
Yok hocam 1500tl civarıSizin de mi bütçeniz 2500
Biraz uğraşırsanız eğer aolion k20 almanızı öneririm. Yeni hesap açıp birkaç gün oyunlardaki kuponları toplarsanız 1700 tl civarına gelebiliyor. @FR13NDSLX hocam daha iyi biliyor. Atk battle axe pro ile aynı kol özellikleri ve malzeme kalitesi muazzamYok hocam 1500tl civarı