Pardon onlar kabloluSelam dostlar 2500 lira civarı kablosuz klavye istiyorum, en fazla 75lik olsun küçük istiyorum. Aklımda vgn v87 var. Önerilere açığım.
tc istemiyor sadece tel no istiyor açabiliyor olman lazım18 yaş altı iyizico açabiliyor mu?
üni dersleriyle alaka seviyemMSI VIGOR GK30 şık güzel kullanışlı
İlk sipariş bu sitede geçerli olmayabilir. Siz denediniz mi?%15 + ilk siparişe özel 300tl ile 2.5 civarına geliyor
canlı desteğe sordum geçerli dedi alışverişte yaptım desteğe yazdım yatmayınca incelemeye aldılar geçerli olmasa canlı destek bu sitede geçerli demez veya mail gönderdiğimde kampanya dışı bir siteden alışveriş yaptınız diyip geri çevirirlerdi diye düşünüyorumİlk sipariş bu sitede geçerli olmayabilir. Siz denediniz mi?
pardon dostum kablosuzu görmemisimsenden 3299 çıkacak iyzico bakiyene 795tl eklenecek iyzico dan kampanyaya katıl demeyi unutma sanal kart açarak istediğin yerde harcayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
üni dersleriyle alaka seviyem
HE olduğu için oyun performansı odaklı memnun eder ama hissiyat olarak memnun etmezMonsgeek fun60 nasıldır hocam?
iyzicoyla ilk sipariş mi yoksa gaming gen den ilk sipariş mi olacak hocam o nasıl oluyor ?İlk sipariş bu sitede geçerli olmayabilir. Siz denediniz mi?