gta v falan diyor bitane daha oyun ar güvenilir mi bilmem amaSony PlayStation 4 Oyun Konsolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
o fhat kasa ben slim kasadan bahsediyorum masam çok buyuk değilSony PlayStation 4 Oyun Konsolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
pek bilmiyorum o yüzdeno fhat kasa ben slim kasadan bahsediyorum masam çok buyuk değil
Link?
pc var yeni oyunlarını somurup satacam ps4üBen bu saatten sonra ps4 almanı pek tavsiye etmem çünkü Sony yakında ps5 çıkarttığında o konsola eskisi kadar oyun gelmeyecek ve yavaştan desteğini kesecek ps store girerken bile problem çıkarabilir benim tavsiyem biraz daha dişini sıkıp ps5 için para biriktirmen veya PC alman .
Teşhir ürünü ama.Sony Ps4 500Gb Slim Konsol - Teşhir Ürünü Fiyatı
Sony Ps4 500Gb Slim Konsol - Teşhir Ürünü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
PC var yeni oyunlarını somurup satacam ps4ü