Neler Yeni

Öneri 250sr vs rs200 hangisi alınır

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Bütçe
135
Merhaba sizce hangisini almalıyım ve kaç ayda elime ulaşır tahminen sevis parca olarak hangisi daha iyi kullanmıs olanlar cevaplayabilirmi rica etsem

GirayHan

80+ Platinum
rs200 !

daha önce de konu açmıştın cevaplamıştık. bak sana özet geçeyim.

çinin makyajına kanarsan ve satın alırsan çinliler aldığın o motoru satana kadar üzgün adam makyajı yapar;)

Son düzenleme:

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rs200 !

daha önce de konu açmıştın cevaplamıştık. bak sana özet geçeyim.

çinin makyajına kanarsan ve satın alırsan çinliler aldığın o motoru satana kadar üzgün adam makyajı yapar;)
Ama çok iyi diyorlar, rs 200 e göre dijital ekran kaydırmalı debriyaj 250cc motor ve torqlu sonuç olarak ama bana küçük geliyor boyutu daha önce binmedim ama vidolardan öyle geliyor rs200ü dendim büyük baya o yandan, o yüzden kararsızım bide tip olarak çook daha güzel 250sr menşine gelicek olursan bence sahsen başka bir konuda hint yerine çini tercih ederdim ama dedigim gibi kararsızım

GirayHan

80+ Platinum
Ama çok iyi diyorlar, rs 200 e göre dijital ekran kaydırmalı debriyaj 250cc motor ve torqlu sonuç olarak ama bana küçük geliyor boyutu daha önce binmedim ama vidolardan öyle geliyor rs200ü dendim büyük baya o yandan, o yüzden kararsızım bide tip olarak çook daha güzel 250sr menşine gelicek olursan bence sahsen başka bir konuda hint yerine çini tercih ederdim ama dedigim gibi kararsızım
kim iyi diyorsa getir buraya tartışalım. elinde ki motoru da sattırırım ona :D

GirayHan

80+ Platinum
Alan kişiler filan %90ı çok kararsızım bi kararımı verebilsem alıcam şimdi
adam almış bi kere iyi diyecek tabi motorun piyasası düşmesin diye. çinlilerin daha 30 yılı var. Tabi makyaja yatırım yapmayı bırakırlarsa. Bir motosikleti kaliteli kılan şey motosikletin bloğudur bunun üretim teknolojisidir arkasında yatan mühendisliktir. Plastik grenajları kaydırmalı devriyajı iyi tutsan ne iyi tutmasan ne. 10k km sonra zaten makyajı bozuluyor bir standart'ı olmayan motor blokları da 30 50k km'den sonra patlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen önce elinde ki parayla bir bajaj al sonra biraz üstüne koy japona geç. yok ben motosiklete çinlilerden başlıcam dersen keyfine göre. bajaj bir japon değil ama bir çinli de değil. gir sahibinden.com'a en yüksek km'de olan bajajlara bak sonra çık ordan en yüksek km'de olan çinlilere bak. hangisi daha çok km yaptıysa o motor daha sağlamdır. bu verdiğim çok basit bi örnek. bunu anlamak için einstein olmaya da gerek yok.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
adam almış bi kere iyi diyecek tabi motorun piyasası düşmesin diye. çinlilerin daha 30 yılı var. Tabi makyaja yatırım yapmayı bırakırlarsa. Bir motosikleti kaliteli kılan şey motosikletin bloğudur bunun üretim teknolojisidir arkasında yatan mühendisliktir. Plastik grenajları kaydırmalı devriyajı iyi tutsan ne iyi tutmasan ne. 10k km sonra zaten makyajı bozuluyor bir standart'ı olmayan motor blokları da 30 50k km'den sonra patlıyor.

sen önce elinde ki parayla bir bajaj al sonra biraz üstüne koy japona geç. yok ben motosiklete çinlilerden başlıcam dersen keyfine göre. bajaj bir japon değil ama bir çinli de değil. gir sahibinden.com'a en yüksek km'de olan bajajlara bak sonra çık ordan en yüksek km'de olan çinlilere bak. hangisi daha çok km yaptıysa o motor daha sağlamdır. bu verdiğim çok basit bi örnek. bunu anlamak için einstein olmaya da gerek yok.
Hocam tamamda hintlilerin motor mühendisliği iyi mi? sence yani tamam makyaj filan okde çok berbat bi blogu yok ya

Aklımda zaten 1 sene sonra filan en az japona gecmek var para olsa tabii ki japondan asla şaşmazdım

GirayHan

80+ Platinum
Hocam tamamda hintlilerin motor mühendisliği iyi mi? sence yani tamam makyaj filan okde çok berbat bi blogu yok ya
yapma ya :D sen bajaj'ın ktm fabrikasında takıldığını eskiden bir habersin sanırım. şasesinden tut motor bloğuna kadar ktm'nin kopyası.

max km'leri görüyon mu ? gir sonra cf motora x diğer çinlilere bak.

1696674137174.png

hadi ben atayım. ilanların açıklamalarını da ayrı ayrı atamıcam kol çıkaran parça bulamayan blok hasarlılar genelde.

1696674216145.png

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
yapma ya :D sen bajaj'ın ktm fabrikasında takıldığını eskiden bir habersin sanırım. şasesinden tut motor bloğuna kadar ktm'nin kopyası.

max km'leri görüyon mu ? gir sonra cf motora x diğer çinlilere bak.

Alıntıyı görüntüle
Km ne alaka hocam simdi

GirayHan

80+ Platinum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,925
İsim
Mert Metshi
ben 250sr alirdim

GirayHan

80+ Platinum
Siz bidaha cevaplamayın motor forumlarını hocam sizede iyi forunlar
ben burdan net 100 kişiden fazla insana yardımcı oldum hala mesaj kutum da dolu. ama kendi bildiğini yada bir konuda çok şey bildiğini sanıp karşı tarafı anlama gayreti göstermeyen insanlarla laf anlatmak beni yoruyor. zaten bu açtığın 2. aynı konu. görüşürüz kendine iyi bak

Top Bottom