Gamenote kb435lMerhabalar öncelikle,max 250 TL'ye bir mekanik klavye arıyorum,bu fiyat bandında bir klavye önerebilir misiniz??
Teşekkürler.
Merhabalar öncelikle,max 250 TL'ye bir mekanik klavye arıyorum,bu fiyat bandında bir klavye önerebilir misiniz??
Teşekkürler.
KullanıyorumRazer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mekanik istiyor.Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunda tuş basmama gibi bir sorun var diye biliyorum.GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mekanik istiyor.
Mekanik değil.Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mekanik istiyor.
Tuş basmama sorunlu.o zaman bu başka seçenek pek yok ztnGameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunda tuş basmama gibi bir sorun var diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mekanik değil.
hocam başka pek seçenek yokTuş basmama sorunlu.
Hayır yok o gamepower klavyelerdeTuş basmama sorunlu.
Bu klavyede de sorun yaşayan kişi sayısı oldukça fazla.Hayır yok o gamepower klavyelerde