250TL Razer Deathadder Essential White Alınır mı?

HoYeon Jung

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,721
Arkadaşlar malum kişiden gördüm ve çok beğendim :D 250TL'ye almak istiyorum, bu mousenin teknik özellikleri nedir? İyi midir Kötü mü? Rengi beni benden aldı. En fazla 50TL de mousepad alacağım. Onun için de tavsiyede bulunursanız sevinirim. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Alınabilir bir mouse ama bunları da düşünebilirsiniz.

Arkadaşlar malum kişiden gördüm ve çok beğendim :D 250TL'ye almak istiyorum, bu mousenin teknik özellikleri nedir? İyi midir Kötü mü? Rengi beni benden aldı. En fazla 50TL de mousepad alacağım. Onun için de tavsiyede bulunursanız sevinirim. Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

alınabilir

Alınabilir bir mouse ama bunları da düşünebilirsiniz.

Aslında Razer dışında siyah olabilir. Razer olup siyahta olabilir. Ya aslında renk önemli değil. Sadece bu mouse çok hoşuma gitti ve yorumlarını okuduğumda insanlarda beğenmiş. O nedenle istiyorum biraz. Lakin arkadaşlar kötü olduğunu söyledi. O nedenle siyah alacağız :D

Aslında Razer dışında siyah olabilir. Razer olup siyahta olabilir. Ya aslında renk önemli değil. Sadece bu mouse çok hoşuma gitti ve yorumlarını okuduğumda insanlarda beğenmiş. O nedenle istiyorum biraz. Lakin arkadaşlar kötü olduğunu söyledi. O nedenle siyah alacağız :D
Kötü değil aslında. Alınabilir bir mouse, size kalmış.

Aslında isteme nedenim şöyle. Ben öğrenciyim ve sizin mouseye bakarken annem geldi. Annemde mousenin çok hoş olduğunu söyledi. Anneminde hoşuna gittiği için benim açımdan alınabilirliği kolay oldu :D
Alın bence o zaman, pişman olacağınızı sanmıyorum.

Tercih edilebilir. Beyaz takıntında varsa al yani. Çokta üzecek bir mouse değil.

Tercih edilebilir. Beyaz takıntında varsa al yani. Çokta üzecek bir mouse değil.
İleride beyaz renkte bir klavye tercih etmeyi düşünüyorum. 2'side uyumlu olur o yüzden istiyorum diyebilirim. Sanırsam alacağım tavsiyeler için teşekkürler fakat bir şey eksik kaldı,''mousepad'' Önerileriniz var mıdır? En fazla 50TL veririm.

Geri