Neler Yeni

🔥İndirim 25199 TL Samsung 34" Odyssey G8 OLED 3440x1440 0.03ms(GTG) 175Hz 1800R Monitör

BabaVoss7

80+ Silver
çok kararsızım alsam mı ? Dizi film izliyorum. Pişman olurmuyum.

valla bende alıcam sanırım bunu baktım özelliklerine falan baya iyi diyorlar
Bütçe var ise on. Umara monitör bu fiyata. Üzmez. 6 aydır filan kullanıyorum. Ultrawide bağımlısı olaraktan film dizi için çok daha zevkli oluyor zaten. Oyun filan zaten 175 fps. 0.1 lik değeriyle çok iyi. Pc dışında kendi işletim sistemide var tv gibi çalışıyor. Pcden film izlemektense sadece bunu açıp bakıyorum hem gürültü olmuyor hemde elektrikten tasarruf. Tavsiye ederim o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 ay taksitle alabiliyorum. 2800tl aylık ama 2k işte sorun orda :d
Uw zaten bi nevi 3k sayılır 4 kda bile zor oynatıyor kartlar oyunları. Uw 4k olsa çok daha zor. En son öyle bi monitör yoktu sanırım ben bunu aldığımda. Varsada 2 3 katı olur

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
Bütçe var ise on. Umara monitör bu fiyata. Üzmez. 6 aydır filan kullanıyorum. Ultrawide bağımlısı olaraktan film dizi için çok daha zevkli oluyor zaten. Oyun filan zaten 175 fps. 0.1 lik değeriyle çok iyi. Pc dışında kendi işletim sistemide var tv gibi çalışıyor. Pcden film izlemektense sadece bunu açıp bakıyorum hem gürültü olmuyor hemde elektrikten tasarruf. Tavsiye ederim o yüzden

Uw zaten bi nevi 3k sayılır 4 kda bile zor oynatıyor kartlar oyunları. Uw 4k olsa çok daha zor. En son öyle bi monitör yoktu sanırım ben bunu aldığımda. Varsada 2 3 katı olur
oled yanmasından korkuyorum, kimi gün 12 saatten fazla monitör açık kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hakan Arman
VA panel versiyonlarına bakarsak fiyat çok iyi. Biraz daha düşerse 34'' 21:9 bir VA penel almayı planlıyorum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
30K+ idi bu monitör fiyatı iyi.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hakan Arman
çok kararsızım alsam mı ? Dizi film izliyorum. Pişman olurmuyum.
Monitör 21:9 formatında tam ekran için 21:9 formatında dizi/film seçmen gerekli. Eğer 16:9 formatında izlersen ki çoğu bu formatta sağ ve soldan black bar ile izlemen gerekecek. Benim için sorun olmaz diyorsan evet alınır.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

BabaVoss7

80+ Silver
oled yanmasından korkuyorum, kimi gün 12 saatten fazla monitör açık kalıyor.
12 saatten fazla kullandığım çok oldu . Ekran oarlaklıpı fulleyen biriyseniz hiç olede girmeyin risk fazla olabilir. Ama düşükte kullanıyorum zaten derseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Panel belli ediyo zaten elleyinde sıcaklığını. Ilık oluyor sadece yanacağını kendim açımdn düşünmüyorum şahsen

Monitör 21:9 formatında tam ekran için 21:9 formatında dizi/film seçmen gerekli. Eğer 16:9 formatında izlersen ki çoğu bu formatta sağ ve soldan black bar ile izlemen gerekecek. Benim için sorun olmaz diyorsan evet alınır.
Zaten full siyah oldupu için oda sıkıntı olmuyor geceleri görmüyorsun o black barı. Sabahtan hiç gözüme battığını hatırlamıyorum ha duvar ha siyah alan

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
Top Bottom