Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung G8 34 İnç OLED 0.03 Ms 175 Hz Monitör 19.999 TL

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadir
G6 Oled kullanıyorum bende dediğiniz gibi tek sıkıntı pc yi açtığında otomatik ekran açılmıyor. Monitörü de Elle açmak gerekiyor. Onun dışında daha önce Asus İPS 165 HZ vg27aq 2k monitör kullanıyordum. Arada dağlar kadar doygunluk ve görüntü farkı var. Turuncu sıkıntısı çekmedim.
dp kablo mu kullanıyorsunuz

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Buğra Acar
elektronik nasip işi, amazonda aynı ekranı alan bir arkadaş 2 kez iadeye göndermiş ölü piksel var diye, o yüzden ürün iyiyse zorlamaya gerek yok bence
hocam ölü pixel çıkarsa amazon sorun çıkarmadan geri alıyormu? bende bir msi monitör alacağım yakın zamanda

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf
hocam ölü pixel çıkarsa amazon sorun çıkarmadan geri alıyormu? bende bir msi monitör alacağım yakın zamanda
alıyor, amazon efsanedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dell 32" 165hz 2k kaliteli bir ips panelden buna geçtim daha önce de oled g6 kullandım 360hzmat kaplama, olede geçince ips in o titreşim gürültüsünü yok ediyor, bu da berraklık olarak, temiz bir görüntü vadediyor. Oled g6 nın mat kaplaması panelin kalitesini öldürüyordu, benim tecrübeme göre, ips ekranımdan çok da farklı değildi gündüzleri. G8 34" monitörün glossy kaplaması, çok fark yaratıyor bana kalırsa, G6 ve G8 arasında kalanlara fikir olması açısından yazıyorum. Ek olarak 32 ekran kullandığım için 27 G6 küçük gelmişti, boyut olarak da alışamamıştım. 2022 Ces ürünü olan G8 efsane kasa gibi, yeni değil ama full paket herşeyi kalite, piksel tazeleme ve kayma vs de var, üsteli 50w tdp var, bunu parlaklığı düşürerek daha da azaltabilirsiniz, şahsen parlaklık ayarı 50 üzerinden 3 te kullanıyorum, günlük kullanımda yeterli geliyor bana, burn-in in zor olacağını düşünüyorum. Ek olarak monitörde DSC desteği var, nvdia kullanıyorsanız DSC ile WUHD görüntü elde edilebiliyor bu özellik G6'da yok, tabi hdmi kablo ile tavsiye edilir, zira 175hz Ultra 4K nın bant geniştiliğine DP yetişemez. Textler bence sıkıntısız, ekranın dibine giren espor oyuncusu değilseniz fark etmezsiniz. Tek eksi yanı mini portları olması, mini hdmi 2.1 kablo bulmak imkansıza yakın ve pahalı, avrupadan falan getirtebiliyosun ona da bence gerek yok DP ile tak devam et.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Murad sedat
iade edenlerden sonra tekrar stok açılır umarım aynı fiyattan ben kaçırdım üzüldüm bedava fiyat. 19a istanbul içi elden alırım :D

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Arif Çelebi
iade edenlerden sonra tekrar stok açılır umarım aynı fiyattan ben kaçırdım üzüldüm bedava fiyat. 19a istanbul içi elden alırım :D
Ürün 20 k iade edeceğine 19 k ya neden sana satsın az ölücü değilsiniz

BabaVoss7

80+ Silver
renk kısmında evet biraz sıcak bir beyazı var ayarla oluyordu saınırım ama ben uğraşmadım zaten genellarak göz sağlığı açısından sıcak beyaz kullanırım.
uyanma açısından monitörden çok akıllı sistemi oldupğundan tv gibi çalışıyor benim için bu da sorun değil. bi tuşa basmak zor gelmiyor. kendi sisteminide bol bol kullanıyorum film dizi için. kumandasıd başarılı bu konuda.
hdr da beyaz baya baya düzeliyor bende.

raistlin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yavuz
Aynı setupı kullanıyordum. bende aynı monitörden buna geçtim. söylediklerine katılıyorum. ayrıca renk ayarı sorunu diyen arkadaşlar rtingsten profil indirip kullanmasını tavsiye ederim. monitör o zaman kendine geliyor.

Dell 32" 165hz 2k kaliteli bir ips panelden buna geçtim daha önce de oled g6 kullandım 360hzmat kaplama, olede geçince ips in o titreşim gürültüsünü yok ediyor, bu da berraklık olarak, temiz bir görüntü vadediyor. Oled g6 nın mat kaplaması panelin kalitesini öldürüyordu, benim tecrübeme göre, ips ekranımdan çok da farklı değildi gündüzleri. G8 34" monitörün glossy kaplaması, çok fark yaratıyor bana kalırsa, G6 ve G8 arasında kalanlara fikir olması açısından yazıyorum. Ek olarak 32 ekran kullandığım için 27 G6 küçük gelmişti, boyut olarak da alışamamıştım. 2022 Ces ürünü olan G8 efsane kasa gibi, yeni değil ama full paket herşeyi kalite, piksel tazeleme ve kayma vs de var, üsteli 50w tdp var, bunu parlaklığı düşürerek daha da azaltabilirsiniz, şahsen parlaklık ayarı 50 üzerinden 3 te kullanıyorum, günlük kullanımda yeterli geliyor bana, burn-in in zor olacağını düşünüyorum. Ek olarak monitörde DSC desteği var, nvdia kullanıyorsanız DSC ile WUHD görüntü elde edilebiliyor bu özellik G6'da yok, tabi hdmi kablo ile tavsiye edilir, zira 175hz Ultra 4K nın bant geniştiliğine DP yetişemez. Textler bence sıkıntısız, ekranın dibine giren espor oyuncusu değilseniz fark etmezsiniz. Tek eksi yanı mini portları olması, mini hdmi 2.1 kablo bulmak imkansıza yakın ve pahalı, avrupadan falan getirtebiliyosun ona da bence gerek yok DP ile tak devam et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf
Aynı setupı kullanıyordum. bende aynı monitörden buna geçtim. söylediklerine katılıyorum. ayrıca renk ayarı sorunu diyen arkadaşlar rtingsten profil indirip kullanmasını tavsiye ederim. monitör o zaman kendine geliyor.
hocam rtings'den nasıl kalibre ediyoruz, yapamadım ben yardımcı olabilir misinz?

raistlin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yavuz
hocam rtings'den nasıl kalibre ediyoruz, yapamadım ben yardımcı olabilir misinz?

buradan profili indiriyorsunuz daha sonrasında çalıştırıyorsunuz. restart sonrası renklerin doğruluğunun düzeldiğini görebilirsiniz. şayet bir değişiklik olmazsa windows ayarlarından girip profili aktif etmeniz gerekli.

8.0Color Accuracy (Pre-Calibration)
8.5Color Accuracy (Post-Calibration)

0,5 lik bir doğruluk sağlıyor ki bu da yüksek değerlerde iyi bir oran.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
Mehmet

"titreşim gürültüsü" ne demek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,447
Üyeler
160,542
Son üye
rynirex
Top Bottom