Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung G8 34 İnç OLED 0.03 Ms 175 Hz Monitör 19.999 TL

buradan profili indiriyorsunuz daha sonrasında çalıştırıyorsunuz. restart sonrası renklerin doğruluğunun düzeldiğini görebilirsiniz. şayet bir değişiklik olmazsa windows ayarlarından girip profili aktif etmeniz gerekli.

8.0Color Accuracy (Pre-Calibration)
8.5Color Accuracy (Post-Calibration)

0,5 lik bir doğruluk sağlıyor ki bu da yüksek değerlerde iyi bir oran.
teşekkürler hocam, aşağıdaki şekilde yaptım restart ettim, sanırım oldu ama farkı anlamadım öyle ;
1729631007968.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

"titreşim gürültüsü" ne demek?
Warzone çok oynarım, lobby de arka planda hep titreşim mini karıncalanma vardı, ayrıca oyun içinde de dokularda dikkat ettiğimde mevcuttu bu durum. Oled monitörde bunu gözlemlemedim hiç, titreşim-parazitlenme yok oldu, minör bir şey ama çok dikkatli bakarsanız yakalarsınız, beni rahatsız ediyordu açıkçası. Oledde bunu görmemek sevindirdi.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
ahahahah özür dileyecekmişim bebeye bak sen yol al kaybol. kimsin ben senden özür dileyecem troll
Benden özür dile dememiştim ama anlıyorum kusura bakma zihinsel bazı sorunların olduğunu farketmemiştim özel bir dostumuzsun galiba geçmiş olsun umarım iq da birgün en azında egona yetişirde insanlarla nasıl konuşurum öğrenirsin velet

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
ibrahim

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Acar
Vatan'daki fiyat yok ama N11 de 1000 TL tık hızında indirimle 23500'e geliyor, satıcı Mediamarkt. Bu alınır mı yoksa Black Friday beklenir mi bilemedim..

Yok bizim 19999 a gören hiçbir allahın kulu 23500 e almaz bu monitörü öyle bir huyumuz var :D
bende alıcam pusudayım ama beklemek gerekir mi bilmiyorum amazonda aynı fiyata çekmiş ordan alınca ölü pixel vs çıkarsa direk iade daha rahat oluyor, mediamarkt nasıl bilmiyorum...

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
bende alıcam pusudayım ama beklemek gerekir mi bilmiyorum amazonda aynı fiyata çekmiş ordan alınca ölü pixel vs çıkarsa direk iade daha rahat oluyor, mediamarkt nasıl bilmiyorum...
20.750 TL şu anda.

Efendy94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Akçasayar
Giderek düşüyor fiyatı her yerde 22.500 standart şuan.

Top Bottom