Neler Yeni

2564 TL Corsair iCUE 3000D Beyaz ATX Oyuncu Kasası

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
John Smith
kasanın içinde kontrolcü yok, sonradan eklenmiş belli ki.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Dediğin şey bu mu anlamıyom ki mala anlatir gibi görsellerle gösterir misin hicbir sey bilmiyom of ya buysa buna taksam diger ucunu nereye takcam anakartta oyle bi giris bulamadim

Alıntıyı görüntüle
Hocam şimdi öncelikle senin bu ilk attığın aparata ihtiyaç yok bu elindeki kablonun devamını atabilir misin üç fanın birleşi mi olan bu Argb kablosunu anakartta işaretlediğim yere takıcaksınız. Sizin anakart destekliyormuş hatta iki tane yeriniz var çok güzel.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Rüveyda Akın
Hocam şimdi öncelikle senin bu ilk attığın aparata ihtiyaç yok bu elindeki kablonun devamını atabilir misin üç fanın birleşi mi olan bu Argb kablosunu anakartta işaretlediğim yere takıcaksınız. Sizin anakart destekliyormuş hatta iki tane yeriniz var çok güzel.
isaretledigin yer neresi kablonun devamı yok arka tarafa gidiyor arka tarafta çok karışık yapmış yapan kisi

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
isaretledigin yer neresi kablonun devamı yok arka tarafa gidiyor arka tarafta çok karışık yapmış yapan kisi
Elinizdeki kabloyu işaretlediğim gen2.1 yazan zaten 3 pin çıkan bi yer var tam uyumlu tam orayı takın . hocam yalnız takarken şöyle pinlerin tam oturduğuna emin olun kenardaki boşluklara giriyor bazen .oraya takın.

Ekler

• 17345421171053428022794404267956.jpg
    17345421171053428022794404267956.jpg
    1.6 MB · Hit: 2

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Rüveyda Akın
Elinizdeki kabloyu işaretlediğim gen2.1 yazan zaten 3 pin çıkan bi yer var tam uyumlu tam orayı takın . hocam yalnız takarken şöyle pinlerin tam oturduğuna emin olun kenardaki boşluklara giriyor bazen .oraya takın.
oraya takmaya calistim ben ama isik falan yanmadı taktıgım an yanması mı lazım bi de pc kapalıyken mi takcam açıkken mi ve takildigindan nasil emin olcam iyice bastirsam bir sey olur mu o pinler kopmaz dimi

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
oraya takmaya calistim ben ama isik falan yanmadı taktıgım an yanması mı lazım bi de pc kapalıyken mi takcam açıkken mi ve takildigindan nasil emin olcam iyice bastirsam bir sey olur mu o pinler kopmaz dimi
PC kapalı iken tak emin olamazsın çok fazla deneyerek bişi olmaz ama merak etme 2-1 şeklinde ya pinler doğru yönde taktığına emin ol sadece ondan sonra kasayı çalıştır kendiliğinden yanması gerekli .

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Rüveyda Akın
PC kapalı iken tak emin olamazsın çok fazla deneyerek bişi olmaz ama merak etme 2-1 şeklinde ya pinler doğru yönde taktığına emin ol sadece ondan sonra kasayı çalıştır kendiliğinden yanması gerekli .
tamamdir deniyorum bismillah

Top Bottom