Gayet güzel sonuçlarbizzat kullandığım model yük altında 70-75 derece arası
Gayet güzel sonuçlarbizzat kullandığım model yük altında 70-75 derece arası
Bana Çarşamba diyor hâlbuki Bursa dayım kocaeli tarafından geliyor diye biliyorum oradaki amazon deposundan ayıp ediyorlar 2 saatlik yolaynen ya salı günü nedir geçmez şimdi günler
Kocaelideyim hocam Salı ona rağmenBana Çarşamba diyor hâlbuki Bursa dayım kocaeli tarafından geliyor diye biliyorum oradaki amazon deposundan ayıp ediyorlar 2 saatlik yol
Oha fkncbdhxKocaelideyim hocam Salı ona rağmen
https://forum.donanimarsivi.com/konu/powercolor-rx-7800-xt-18-499-tl.1009557/ al geç bro. 4.5k çıkarsa eğer14 e düşse yine razıyım Kasım indirimlerini bekliyorum. Yurtdışında 7000 serisinde fiyatlar düştü. KAsım'a kadar bizim ülkeye de yansır diye düşünüyorum. 7700 xt 13-14 bine satılıyor
Daha ne dusecek birader, o karti da beslemez zaten.Beyler 2060 dan geçmek istiyorum. Elimde i3 12 100f var. Bu kartı besler sanırım.
Foyatlar düşer mi ne diyorsunuz ?
Yoksa Kasım indirimi beklemeye değer mi?
Ekran kartsız sistem önerebilir misiniz?Güzel fiyat. Gidip ekran kartsız hazır sistem alacaksın 8500 TL ye 5600lü 21k ya 4060ti sistemin olacak.
Onu burada öneremem. Sarı siteden bakabilirsin.Ekran kartsız sistem önerebilir misiniz?