Lady-Of-Ice
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,927
Evet. 115+25 watt
Evet. 115+25 watt
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürlee iyice düşüneyim hp yi alıcam gibiHp'nin işlemci daha iyi + ram
Sağ olun oraya kadar çıkamam ama malesef.Düşün hocam. Arasıra Vatan'a da bak indirim oluyor. 4060'lı 32 bine var. Zorlayabilirsen bir göz at.
https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...-7640hs-rtx4060-8gb-16gb-1tb-16-1inc-w11.html
Son bir şey soracağım HPyi almaya karar verdim fakat aşağıda attığım bi farklı modeliyle karşılaştım. Aynı fiyat ama işlemcide i5 13500h bulunuyor ryzen 5 7640hs le kıyaslandıgında hangisini almak daha mantıklı bir de bu attığım model 15.6 inç diğer 16.1. Çok fark etceğini düşünmüyorum da işlemci konusunda hangisini seçmek daha mantıklı ve bu modelim ekran kartı watt modeli vs gibi başka konularda eksikliği var mıdır acaba ben göremedim de.Canın sağolsun hocam.![]()
Tamamdır hocam sağ olun.Amd'yi al hocam. 13.nesil de ısı problemi var boştayken. Ekran kartı aynı watt.
HP yi alıcaksınız galiba hocam. Arkadaşıma da aynısını önermiştim o da aldı, daha kullanamadı ama olsun. Hayırlı olsunTamamdır hocam sağ olun.
Bütçem 25K gaming laptop alıcam biraz araştırdım bu fiyat bandında 3050li laptoplar var. 26-27 civarı ise 4050li bulunabiliyor bu fiyat bandında hangisini almam mantıklı ve laptop önerisinde bulunabilir misiniz teşekkürler.
Aynen HP de kara kıldım umarı hayırlısı olur sağ olun.HP yi alıcaksınız galiba hocam. Arkadaşıma da aynısını önermiştim o da aldı, daha kullanamadı ama olsun. Hayırlı olsun![]()
7640hs var. Yapay zeka ne gibi avantaj sağlıyor?