monitör ne oyun mu oynayacaksınız render mı oyun oynayacksanız ne tür oyunNvidia GPU tercihimdir intel amd işlemci farketmez link atarsanız çok sevinirim
Monitör dahil mi ? Şuan link atamıyorum ama arkadaşlar atar. Gaming.gen sitesinde r5 5500+4060Ti sistem 20.999TL fiyatı var. İşlemci r5 5600 özelleştirmesi ve anakart 200TL farkla B550MK özelleştirmesi yaparsanız hoş olur.Nvidia GPU tercihimdir intel amd işlemci farketmez link atarsanız çok sevinirim
Ben sistem atmadım arkadaşlarda atmamış.galax alınır mı ?
knk 27k fln ddr5 almamız mümkün müdür ?Ben sistem atmadım arkadaşlarda atmamış.
r5 5600+b550mk seçilecek.VULCAN-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Mümkün.knk 27k fln ddr5 almamız mümkün müdür ?
Aga sen adam gibi bütçeni hangi monitörle kullanacağını ve hangi tür oyun oynayacağını söyle ben sana sitem atacamknk 27k fln ddr5 almamız mümkün müdür ?
knk rdr2 gibi story mod oyunlar oynanacak sistem vade farklı ile alınmayacağı için gaminggen worldcard dan alacağım monitör de 144hz monitörAga sen adam gibi bütçeni hangi monitörle kullanacağını ve hangi tür oyun oynayacağını söyle ben sana sitem atacam
Maddm hocam yukarda arkadaşların attığı am5 4060 ti veya am4 4060ti sistemi alabilirsiniz bütçeye göreknk rdr2 gibi story mod oyunlar oynanacak sistem vade farklı ile alınmayacağı için gaminggen worldcard dan alacağım monitör de 144hz monitör