Enermax StarryFort SF70F MAXPRO III 700W Gaming Kasa bunu özelleştirmeye değer mi peki ?600w ın 5070 i besleyeceğini düşünmüyorum
Benim de çekindiğim nokta bu ya , pc hocası 9 amd ekran kartı ve psu konusu direkt dert olmasa alınacak sistem.Hocam maxpro 3 sıkıntı çıkarır mı şu sistemdeki bitfenie geçmeye değer mi?
Hocam şöyle bi sistem var https://www.itopya.com/it-friday-11...gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h27550#kategori_16 size zahmet bakabilir misiniz? @Jiyu @Kaan218 @quartle
Hocam valla bende çıkmadım saldım napim öneriyoz bişey buluyor kafalarına takılıyor benim de kafam yandısiz karar verdiğinizi alın ben işin içinden çıkamadım valla
Dostum 600w 700w arasında koruma anlamında kallite anlamında hiç bi fark yok sadece aralarında 100w var ben şahsi olarak kaliteli bi hava soğuıtucu öneririmFriday olanı almaktan vazgeçtim , pc hocası 9-11-12 ya da gamegaraj hunter 4070süper düşünüyorum.
Bütçemi zorlamamak adına pc hocası 9 alacağım muhtemelen. Keşke 2-3 hafta önce alsaydım asus geri ödemesi ile 1300 tl alıyordum.
İndirim olur kampanya olur diye bekledim o kadar ve o kadar stres yaptım.
Şimdi enarmax kasa psu değiştirdiğimiz senaryoda güzel midir ? bunu cevaplar mısınız
Pc'den hiç anlamadığım için sök tak şeyleri yapmak istemiyordum ama sanırım psu kendim değişeceğim.
enarmax 600w mu yoksa 700 tl farklı 700w mı seçeyim ? son özelleştirme sizce nasıl olmalı
Ve hava soğutucu yerine sıvı soğutucular eklenmiş aqua elite mi frozen notte mı ?
@Kaan218 @quartlePC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelleştirmeler güzel mi ? ne yazık ki ram 1x16 sonradan alcaz mecbur.
İleride 4070süper / 4070ti süper / 5070 alma umudu ile sizce o anakart kasa yeterli olur mu ?
700tl fark ile kasayı 700w yapayım mı
belki 4070süper 4070ti süper 5070 daha fazla enerji tüketir diye düşündüm.Dostum 600w 700w arasında koruma anlamında kallite anlamında hiç bi fark yok sadece aralarında 100w var ben şahsi olarak kaliteli bi hava soğuıtucu öneririm
bu konuda yardımcı olabilecek var mı ???BitFenix İnfinity Fang için 1500 tl fazla vermeye değer mi ?
enarmax kasadaki psu için kötü diyorlar peki ya bitfenix iyi mi kasa psu her şeyi ile ?
750w olması ileride daha güçlü ekran kartları takmama yardımcı olur mu ?
hava çıkışı ve fanları nasıl ? kasa&psu ve Thermalright Assassin Spirit 120 plus ile valorant kaç derecede oynarım