🔥İndirim 26.989 TL MSI Thin 15 Notebook (Bu fiyata İris Xe Ekran kartlı laptop satıyorlar)

Sıfır laptop almak isteyen ve aslında oyun amacı olmayan birisi için de mantıklı gibi sanki? Sonuçta harici ekran kartı olmayan ofis laptoplarında da benzer ram ve işlemci kullanıyor ama fiyat aynı. Yanlış mıyım?

İlla laptop alayım diyorsanız yanına da bir geforcenow ultimate çekersiniz rahat rahat takılırsınız (internetiniz iyi ise) 3050 onun haricinde çokta tatmin edeceğini düşünmüyorum

İlla laptop alayım diyorsanız yanına da bir geforcenow ultimate çekersiniz rahat rahat takılırsınız (internetiniz iyi ise) 3050 onun haricinde çokta tatmin edeceğini düşünmüyorum
Bir sene önceden bahsediyorum şuan topluyorum ramleri, ekran kartını,psu ve kasayı aldım.

Bundan daha düşük bir laptop alıyorsanız falan almayın size göre değil para biriktirin öyle alın veya ofis laptoplarına yönelin. 3050 ye 27000 bağlamak direkt parayı çöpe atmak, kredi çekin gerekirse. Yapamıyorsanız ya bekleyin ya da vazgeçin.

Doğrudan bu modeli de önermiyorum sadece örnek olsun diye gösteriyorum

4050 fiyatlarına yakın almayın bu 3050leri.

2. elde 18-20 ye bulursunuz belki daha aşağı hele konudaki kötü modeli

Son düzenleme:

Bundan daha düşük bir laptop alıyorsanız falan almayın size göre değil para biriktirin öyle alın veya ofis laptoplarına yönelin. 3050 ye 27000 bağlamak direkt parayı çöpe atmak, kredi çekin gerekirse. Yapamıyorsanız ya bekleyin ya da vazgeçin.

Doğrudan bu modeli de önermiyorum sadece örnek olsun diye gösteriyorum

4050 fiyatlarına yakın almayın bu 3050leri.

2. elde 18-20 ye bulursunuz belki daha aşağı hele konudaki kötü modeli
Klavye ısınıyor çöp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,877
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri