26000 TL laptop önerisi

Reaksiyon skoru
46
Bütçe
26000
İyi akşamlar , Laptop almaya karar verdim. Bütçem 25000TL Yazılım-Oyun karışık kullanacağım çok ağır oyunlar oynadığım söylenemez genele Valorant oynarım şu ana kadar oynadığım en ağır oyun Witcher 3 yani Ekran kartı benim için çok fark etmez ama mümkünse RTX olsun içerisinde bir sürü teknoloji var daha uzun ömürlü hale getiriyor İşlemci benim için önemli 8 çekirdek olursa mutlu olurum. Ram benim için sıkıntı olmaz ilerde yükseltirim 8gb ramli laptopta olabilir benim için.
ben bu laptopu düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir ?

hocam şuan bende araştırma yapıyorum,ve galiba bunu alıcam
çükü 3050 6gb var ve 7. nesil ryzen 5 fiyatına göre baya iyi geldi bana
güzele benziyor bu arada istediğim laptopun stoğu bitmiş :D
Post automatically merged:

hocam şuan bende araştırma yapıyorum,ve galiba bunu alıcam
çükü 3050 6gb var ve 7. nesil ryzen 5 fiyatına göre baya iyi geldi bana
Beyaz klavye kötü ya bence

Bu fiyata 4050 ekran kartlı laptop alınabiliyor.

güzele benziyor bu arada istediğim laptopun stoğu bitmiş :D

Beyaz klavye kötü ya bence
hocam bende öyle çok beğenmedim ama sırf siyah diye 2.5k fiyat farkı var nerdeyse o yüzden beyaz almayı düşünüyorum ve bir an benim istediğim laptop un stok bitti sandım

Bu fiyata 4050 ekran kartlı laptop alınabiliyor.

hocam ama o msı thin serisinde ekran kartı watt değeri düşük olduğu için perfrmanı iyi olmuyo diyolar

hocam bende öyle çok beğenmedim ama sırf siyah diye 2.5k fiyat farkı var nerdeyse o yüzden beyaz almayı düşünüyorum ve bir an benim istediğim laptop un stok bitti sandım

hocam ama o msı thin serisinde ekran kartı watt değeri düşük olduğu için perfrmanı iyi olmuyo diyolar
4050 de watt fark etmiyor

Geri