2666MHZ-3666MHZ fark

Hakankck

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba bir sorum olucak i510400f-rx5500xt 8gb için z490 anakart alsam 3600mhz ram taksam aynı abdullah abinin test videosundaki gibi %10 lara yakın performans artışı yaşarmıyım yoksa bende bu %2 %3 civarımı olur yardımcı olursanız sevinirim.

baya fark olur arada 1ghz var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi ramleri düşünüyorsun.
biraz daha sabredersen 11.nesil ve h510 anakart bile ram oc ve 3200mhz desteği var

Fark olur. Acelesi yok isr B560 ları beklesin. Daha uygun fiyatlı olur

fark var yani en fazla 20 fps

baya fark olur arada 1ghz var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi ramleri düşünüyorsun.
biraz daha sabredersen 11.nesil ve h510 anakart bile ram oc ve 3200mhz desteği var
aslında şöyleki dediğin gibi destek var ama msi distribütör'ü ile görüştüm daha siparişleri geçmemişler anakart'ların stokları açılmış ama sipariş almıyorlar daha geçmiş çıkan işlemcilere baktığımda türkiyeye tedarik süresi neredeyse 2 ayı geçiyor 11. nesil işlemciyi beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası h410 anakart ile 10400f'tede mhz sınırı kalkıyor 11400f'i beklersem haziranı bulucak çünkü :)

aslında şöyleki dediğin gibi destek var ama msi distribütör'ü ile görüştüm daha siparişleri geçmemişler anakart'ların stokları açılmış ama sipariş almıyorlar daha geçmiş çıkan işlemcilere baktığımda türkiyeye tedarik süresi neredeyse 2 ayı geçiyor 11. nesil işlemciyi beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası h410 anakart ile 10400f'tede mhz sınırı kalkıyor 11400f'i beklersem haziranı bulucak çünkü :)
martda geliyor bu ay sonu

hay
mart sonu satışa sunulacak diyorlar ama türkiyeye gelmesi 2 ay sürüyo buda neredeyse haziran demek'ki buda bi hayli uzun bir süre
hayır 2 hafa sonra tanıtılacak
şubat sonu dağıtılacak tahmini martın 10 gibi gelir türkeyte

Geri