27.000-30.000 TL Gaming ve mühendislik için laptop önerisi

Hata yaparsın çok fazla fark etmiyor sen bilirsin karşılaştırma videolarını izle istersen asusun en premium serilerinden attığım laptoplar

Güzel bir laptop fakat %45 renk gamotuna sahip bu da maalesef kötü bir değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata yaparsın çok fazla fark etmiyor sen bilirsin karşılaştırma videolarını izle istersen asusun en premium serilerinden attığım laptoplar
Kendim full TUF sistem kullanan biri olarak maalesef bu Strixler sorunlu yazılımsal sorun kaynaklı 150W TDP gösterse dahi 115 watt üzerine çıkamıyor üstüne Throttle sorunu olduğundan bahsediliyor redditte.

Güzel bir laptop fakat %45 renk gamotuna sahip bu da maalesef kötü bir değer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim full TUF sistem kullanan biri olarak maalesef bu Strixler sorunlu yazılımsal sorun kaynaklı 150W TDP gösterse dahi 115 watt üzerine çıkamıyor üstüne Throttle sorunu olduğundan bahsediliyor redditte.
Monsterın da yanılmıyorsam ekranı 30ms. Bu biraz sorun yaratmaz mı sence ?

Monsterın da yanılmıyorsam ekranı 30ms. Bu biraz sorun yaratmaz mı sence ?
Açıkçası şuan çok nadir gray to gray 1 ms veya 3 ms olan monitör ve laptop var aslında o 5 ms veya 1 ms dedikleri değerlerin çoğu 15-20 Ms arasında değişen değerler karar sizin ben Battlefield tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum açıkçası MS önemli olsa da %sRgb olduğu için sanırım tercihim Monster olacak ayrıca son güncelleme ile turbo modu gelmiş haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri