Güzel bir laptop fakat %45 renk gamotuna sahip bu da maalesef kötü bir değer.teşekkürler haber verirsen sevinirim. Aslında bir de bu var. DDR5 ramli bu.
Kendim full TUF sistem kullanan biri olarak maalesef bu Strixler sorunlu yazılımsal sorun kaynaklı 150W TDP gösterse dahi 115 watt üzerine çıkamıyor üstüne Throttle sorunu olduğundan bahsediliyor redditte.Hata yaparsın çok fazla fark etmiyor sen bilirsin karşılaştırma videolarını izle istersen asusun en premium serilerinden attığım laptoplar
Monsterın da yanılmıyorsam ekranı 30ms. Bu biraz sorun yaratmaz mı sence ?Güzel bir laptop fakat %45 renk gamotuna sahip bu da maalesef kötü bir değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendim full TUF sistem kullanan biri olarak maalesef bu Strixler sorunlu yazılımsal sorun kaynaklı 150W TDP gösterse dahi 115 watt üzerine çıkamıyor üstüne Throttle sorunu olduğundan bahsediliyor redditte.
Açıkçası şuan çok nadir gray to gray 1 ms veya 3 ms olan monitör ve laptop var aslında o 5 ms veya 1 ms dedikleri değerlerin çoğu 15-20 Ms arasında değişen değerler karar sizin ben Battlefield tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum açıkçası MS önemli olsa da %sRgb olduğu için sanırım tercihim Monster olacak ayrıca son güncelleme ile turbo modu gelmiş haberiniz olsun.Monsterın da yanılmıyorsam ekranı 30ms. Bu biraz sorun yaratmaz mı sence ?
Bunu almak şuan ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama 1 hafta önce arkadaşım 26bine aldı aynısını ve şuan 28bin..Bu modele de bakabilirsin. Ddr5 ram bulundurması diğerlerine göre öne geçmesini sağlıyor benceASUS #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl