Shadow™
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 889
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo olsa kendi tabletini önermezdiOo iyimiş fiyat olarak ama yine klavye ve kılıf yok değil mikılıf alsanız samsung kılıf diye 3k s...... Söylüyorlar
klavye ztn Bluetooth fln olur 300-400 bir şey ama yine bu pogo pimli gibi olmaz hocam. Bluetooth eşlemek gerekir. Aynı anda 2 Bluetooth oluyor muydu artık? Öyle bir şeyler hatırlıyorum ama yine klavye büyük olur set parçası gibi olmuyor. Biraz reklam yapmış gibi oldum ama aynı nasıl samsung kalemi kablosuz şarj oluyor ve Bluetoothsuz bağlanıyor, klavye öyle çalışıyor ama bu sefer kaleme Bluetooth lazım ve şarj etmek lazım ve bana çizim lazım değil. Tercih ve ihtiyaç meselesi. Kalem olarak yorumum apple'in üst versiyonlarını denemedim bilmiyorum ama şu ucuz versiyonları denedim lenovo ile aynı. Samsung s11 / s10+ nın ucu daha yumuşak hissettiriyor, o yüzden Samsung > Lenovo derim kalemde Apple ise konumuzda yok sanırım. Samsung kalemle pek uğraşmadım bu yüzden emin değilim ama lenovoda direk açık ekranda bir şeyin üstüne not fln alabiliyorsunuz ve o halde ss alabiliyorsunuz. Onun dışında biraz daha kısayol olarak köşede kısmı ss veya full ss var. Biraz daha kısayollu pratik diyebilirim. Samsungun sadece ai çizimini test etmiştim
sanırım o da lenovo da yok görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İyi reklam yaptım ha lenovo bana para vermeli ztn hiç reklam yapmıyorlar.