27-28K Hazır Sistem Öneri

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
648
Bütçe
28000
Arkadaşlar bir arkadaşıma
1080P de oyun oynamak için
27-28K max bütçesi var kasa için. Üstü için çok ısrar etmeyin. Ama extereme bir fırsat olursa zorlarım onu.

Hemen bugün alacak bana f/p oranı iyi bir sistem önerir misiniz ?

Oynayacağı oyun
Fifa ve Cs şuanlık

Şuan araştırma yapamadığım için link atamıyorum fakat o bütçelerde sakın gidip saçma sapan 5600 ve 4060 lı sistemlerden almayın. Araştırıp güzel birşeyler bulursam atarım.

Şuan araştırma yapamadığım için link atamıyorum fakat o bütçelerde sakın gidip saçma sapan 5600 ve 4060 lı sistemlerden almayın. Araştırıp güzel birşeyler bulursam atarım.
o sırada geçen sene 50kya 3070li pc alan kardeşim

Maşallah, artık alınmış. Güle güle kullansın.
😁 😁 sağ ol reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bir arkadaşıma
1080P de oyun oynamak için
27-28K max bütçesi var kasa için. Üstü için çok ısrar etmeyin. Ama extereme bir fırsat olursa zorlarım onu.

Hemen bugün alacak bana f/p oranı iyi bir sistem önerir misiniz ?

Oynayacağı oyun
Fifa ve Cs şuanlık
kral hemen bugün şart mı daha kasıma yeni girdik deli gibi bir sürü indirim olacak sabret bence biraz edebilirsen

😁 😁 sağ ol reis

kral hemen bugün şart mı daha kasıma yeni girdik deli gibi bir sürü indirim olacak sabret bence biraz edebilirsen
Güler yüzlü insanların hastasıyız. Öl deseler ölecek durumdayız 😄.

😁 😁 sağ ol reis

Valla ısrar ediyor ya

O bütçede 4060ti alternatifi var mı ki

Valla ısrar ediyor ya

O bütçede 4060ti alternatifi var mı ki
4060ti bulursun da işlemcisi 5600 yada 12400f olur. Benim tavsiyem şöyle yan parçaları okkalı 7500f ve 4060'lı bir sistem almanız. İleri de sadece ekran kartı yetmediğinde değiştirip jilet gibi kullanmalık bir sistem almak lazım o bütçe de.

4060ti bulursun da işlemcisi 5600 yada 12400f olur. Benim tavsiyem şöyle yan parçaları okkalı 7500f ve 4060'lı bir sistem almanız. İleri de sadece ekran kartı yetmediğinde değiştirip jilet gibi kullanmalık bir sistem almak lazım o bütçe de.
Bende bu düşüncedeyim bakalım

Olumsuz !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,290
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri