Neler Yeni

🔥İndirim 27" 2K 180HZ 1ms Monitör 🔥5.899 TL

Mamilim90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa akay
Dostum teknik servis bir markanın bir ürününe bakmıyor tüm ürünlerine bakıyor ben yorumumda teknik servisi çok kötü olduğu için lenovo alınmaz dedim hala ben bu üründen bahsediyorum falan diyorsun bu üründe ölü piksel çıktığında kime göndereceksin lenovo teknik servise yani yorma insanı
Ölü piksel çıktımı direk iade etcen hocam hepsiburada ve amazon bu konuda çok iyi monitör alırken başka yerden almican pahalı olsun bu 2 firma olsun

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ips 6.2 ye alan ben buna güldü

Mamilim90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa akay
lenovo Legion R27Qe Satın aldım testleride yaptım herhangi ölü piksel çıkmadı bence güzel

The Semih

80+ Gold
Monitör işi tamamen şans, teknoloji sektöründe en belirsiz ürün olabilir, alırken kaç kere düşünüyorum böyle düşünmeden almamız lazım aslında bunla ilgili yasalar yokmu, panelleri test etmiyorlarmı anlamadım gitti, peş peşe 3 monitör alanlar varmış hepsindede ışık sızması ölü piksel diyor bu rezillik olum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah
Vievsonic düşman götüne kurşun bir marka. Ölü pizel garantili gerekirse 500 tl fazla verin ama kafanız ağrımasın yada amazondan felan alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lenovo pişmanlıktır garanti servisi çok kötü ilgilenmiyorlar
Çok almak istiyorum bu monitörü ? Herkes memnun genel olarak ? Nasıl bi sorunu var ?

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Arif Çelebi
Vievsonic düşman götüne kurşun bir marka. Ölü pizel garantili gerekirse 500 tl fazla verin ama kafanız ağrımasın yada amazondan felan alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok almak istiyorum bu monitörü ? Herkes memnun genel olarak ? Nasıl bi sorunu var ?
Hocam monitör güzel ancak ölü piksel çıkma ihtimali yüksek bazı forumlarda hepsiburadada satılırken 2 tane alın ölü piksel çıkanı iade edersiniz diyorlardı o kadar sık ama satıcı sıkıntılı ise alınmaz iade almıyorlar servis falan uğraştırıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Abdullah
Hocam monitör güzel ancak ölü piksel çıkma ihtimali yüksek bazı forumlarda hepsiburadada satılırken 2 tane alın ölü piksel çıkanı iade edersiniz diyorlardı o kadar sık ama satıcı sıkıntılı ise alınmaz iade almıyorlar servis falan uğraştırıyorlar
knk amazon dışı paso hikaye . Çok başım ağrıdı bin lira fazla olsun amazondan olsun garanti kadar o 1 aylık süreçte çok ama çok önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,586
Üyeler
168,462
Son üye
altugscrp