erentuncay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 62
- İsim
- eren tunçay
- Bütçe
- 7500
Merhaba bu 2 ürün arasında kararsız kaldım sistemimde 1080p 240hz VA panel kullanıyorum daha önce IPS kullanıyordum tekrar IPS istiyorum darboğaz yaşıyorum ondan dolayı geçiyorum 2K ya 6750xt 5600 işlemci ikilisi ile kullanıcam 1 ay sonra sisteme bi 16 GB ram daha ekleyip 32 yapabilirim
Asus 3 yıl garantili ama memnun olmayan arkadaşlarım da var bilemedim servis vs konusunda da Asus yardımcı olur diye düşünüyorum
Cool master bu 2k monitörünü canlı olarak gördüğümde çok beğendim aşırı kaliteli duruyordu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim .
7.500₺ bütçe ile farklı da önerebilirsiniz
Asus 3 yıl garantili ama memnun olmayan arkadaşlarım da var bilemedim servis vs konusunda da Asus yardımcı olur diye düşünüyorum
Cool master bu 2k monitörünü canlı olarak gördüğümde çok beğendim aşırı kaliteli duruyordu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim .
7.500₺ bütçe ile farklı da önerebilirsiniz
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Asus 27" TUF Gaming VG27AQZ 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync 2K Gaming Monitör
Asus 27" TUF Gaming VG27AQZ 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr