27 INC 2K IPS 320 HZ MONİTÖR

Bu model indirime girmiyor hocam.
Umut fakirin ekmeği ya bu akşam sipariş geçicem yada pazartesi filan gelmesini göze alıp yarını beklicem elimdeki monitörü bugün ilana koydum nasip yarım saate satıldı yarın kargoya vericem . Bilmiyorum iyi mi yaptım bendeki 2k 165hz 24 inç aoc sırf oyunlarda faydası olur diye hz yükseltme maksatlı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerleri KTC H27E6'dan iyi mi?
Ktc yanlış hatırlamıyorsam mprt 1ms bu gtg 1ms mprt 0 3 diğer özelliklerini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Umut fakirin ekmeği ya bu akşam sipariş geçicem yada pazartesi filan gelmesini göze alıp yarını beklicem elimdeki monitörü bugün ilana koydum nasip yarım saate satıldı yarın kargoya vericem . Bilmiyorum iyi mi yaptım bendeki 2k 165hz 24 inç aoc sırf oyunlarda faydası olur diye hz yükseltme maksatlı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ktc yanlış hatırlamıyorsam mprt 1ms bu gtg 1ms mprt 0 3 diper özelliklerini bilmiyorum.
Monitör maceram AOC Q27G4Znile sonlandı. Fazeon aldım iki kez ölü piksel den iadeye gönderdim 5 ten fazla ölü piksel çıktı. Ktc aldım 320hz yine ölü piksel çıktı ayrıca Reddit de aşırı olumsuz yorumlar görünce iade ettim. AOC sorunsuz ölü piksel yok yan yana karşılaştıramasam da ktc den daha güzel geldi gözüme psikolojik de olabilir tabi. Yeni markalarda sorunsuz bir modele rast gelmedim bundan sonra bilindik markalar dışına zor çıkarım.

Geri