Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,432
Altını çizerek Yüzde 90'ı yani kısaca 220tl altı ürünleri çöptür iyi klavyedirRampage Hydra R6 klavye almayı düşünüyorum şahsen
Altını çizerek Yüzde 90'ı yani kısaca 220tl altı ürünleri çöptür iyi klavyedirRampage Hydra R6 klavye almayı düşünüyorum şahsen
al bendende o kadarYarın çok daha güzel indirimler olacağına dair inancımı yitirmemek için kendimi sürekli motive ediyorum ama gerçekten bütün markalar indirimlerini, reklamlarını vs yaptılar. Umarım hayal kırıklığına uğramayız. Hala kasa, işlemci ve SSD almam gerekiyor.
Abi Trendyol çok yalan ben 350 TL ye kulaklık buldum rampage alcaktım baktım 330 düşmüş vatanda aynısını 290 a buldum aldımYarın çok daha güzel indirimler olacağına dair inancımı yitirmemek için kendimi sürekli motive ediyorum ama gerçekten bütün markalar indirimlerini, reklamlarını vs yaptılar. Umarım hayal kırıklığına uğramayız. Hala kasa, işlemci ve SSD almam gerekiyor.
HS35 kötü.10dk önce qp bilişimden geliyorum hs35 almaya gittim benım için indirim senesi bitmiştir![]()
siteden bak varsa magzadada vardır.evimin yanında baya büyük vatan mağazası var gitsem indirim var mıdır acaba
Sözde indirim işte 700 TL'lik şeyi 1500 yapıp 800 e satıyorlarİndirime gireceğini bildiğiniz siteler var mı? Yoksa indirim bu muydu yani cidden hiç tatmin etmedi.
10dk dır kullanıyorum pubg de baya iyi idare ederinde ötesinde.HS35 kötü.
Mikrofonu izlediğim testlere göre çok kötüydü ama güzel indirim varmış, normalde HS35 350-400 tl falandı diye hatırlıyorum.10dk dır kullanıyorum PUBG de baya iyi idare ederinde ötesinde.
mikrofununu sevdim temiz ses veriyor kayıtlarda ve karsıya giden ses. 250 TL için baya iyi ürün benım için.
110 TL'ye zaten bir şey alamazdınızhttps://m.trendyol.com/rampage/smx-...0dpi-RGB-ledli-gaming-oyuncu-mouse-p-32884507 bu ama ben Hepsiburada aldım sordum hemde konu açtım herkes çok iyi olduğunu söyledi