27 Kasıma saatler kaldı

10dk önce qp bilişimden geliyorum hs35 almaya gittim benım için indirim senesi bitmiştir :)

Yarın çok daha güzel indirimler olacağına dair inancımı yitirmemek için kendimi sürekli motive ediyorum ama gerçekten bütün markalar indirimlerini, reklamlarını vs yaptılar. Umarım hayal kırıklığına uğramayız. Hala kasa, işlemci ve SSD almam gerekiyor.
al bendende o kadar

Yarın çok daha güzel indirimler olacağına dair inancımı yitirmemek için kendimi sürekli motive ediyorum ama gerçekten bütün markalar indirimlerini, reklamlarını vs yaptılar. Umarım hayal kırıklığına uğramayız. Hala kasa, işlemci ve SSD almam gerekiyor.
Abi Trendyol çok yalan ben 350 TL ye kulaklık buldum rampage alcaktım baktım 330 düşmüş vatanda aynısını 290 a buldum aldım

Ayrıca daha kaliteli ürünler mevcut

İndirime gireceğini bildiğiniz siteler var mı? Yoksa indirim bu muydu yani cidden hiç tatmin etmedi.
Sözde indirim işte 700 TL'lik şeyi 1500 yapıp 800 e satıyorlar :D :D

10dk dır kullanıyorum PUBG de baya iyi idare ederinde ötesinde.
mikrofununu sevdim temiz ses veriyor kayıtlarda ve karsıya giden ses. 250 TL için baya iyi ürün benım için.
Mikrofonu izlediğim testlere göre çok kötüydü ama güzel indirim varmış, normalde HS35 350-400 tl falandı diye hatırlıyorum.

Geri