Neler Yeni

Çözüldü✓ 27'' VIEWSONIC VA2715-H mi, 27'' LG 27MR400-B mi Alınmalıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ghost
Merhaba dostlar. İlk defa burda konu açıyorum, bir kusurum olursa şimdiden affola.

Linkini ve ss'ini attığım bu 2 ürün arasında kaldım. Aralarındaki ms farkı, online oyun oynamadığım için pek önem arz etmiyor. Tereddütte kaldığım tek şey diğer detaylı özelliklerin fark oluşturup oluşturmadığı ve bu 2 ürünün hangisi problemli olarak anılmış onu öğrenmek. Fiyat olarak 3-3,5K arasında daha iyi bir 27'' ve 75Hz üstü monitör öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Ayrıca Curve önerir misiniz onun hakkında da tecrübenizi aktarırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese.

1731323032215.png

1731323107254.png

Sezerinho10

80+ Bronze
Merhaba dostlar. İlk defa burda konu açıyorum, bir kusurum olursa şimdiden affola.

Linkini ve ss'ini attığım bu 2 ürün arasında kaldım. Aralarındaki ms farkı, online oyun oynamadığım için pek önem arz etmiyor. Tereddütte kaldığım tek şey diğer detaylı özelliklerin fark oluşturup oluşturmadığı ve bu 2 ürünün hangisi problemli olarak anılmış onu öğrenmek. Fiyat olarak 3-3,5K arasında daha iyi bir 27'' ve 75Hz üstü monitör öneriniz varsa onlara da bakabilirim. Ayrıca Curve önerir misiniz onun hakkında da tecrübenizi aktarırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ghost
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel görünüyor fakat hem fiyatı bütçemi aşıyor hem 27'' değil. Bir de belirtmeyi unutmuşum, kullandığım eski monitörüm 23,8'' boyutundaydı ve darbe sonucu iç ekranı kırıldığı için artık yeni bir monitör alma ihtiyacı duydum. Almışken de daha büyük alma niyetindeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ghost
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit: LG'nin fiyatı +200 TL artmış!

Top Bottom