Arkadaşlar merhaba Sapphire Pure Gaming rx 7800 XT alacağım ikinci el olarak, 10 aylık bir garantisi var, test fotoğrafı istedim, Geeks3d 1920x1080 testte fabrika verisi 270W olan kart 254W çekiyor sebebi nedir veyahut bu normal midir ?
psu ile alakali olabilir mi acabaArkadaşlar merhaba Sapphire Pure Gaming rx 7800 XT alacağım ikinci el olarak, 10 aylık bir garantisi var, test fotoğrafı istedim, Geeks3d 1920x1080 testte fabrika verisi 270W olan kart 254W çekiyor sebebi nedir veyahut bu normal midir ?
Vallahi bilemiyorum hocampsu ile alakali olabilir mi acaba
Tamamdır hocam çok teşekkürler yarın almaya gideceğim ben yaparım artık; velevki 254 w çıkmaya devam ediyor, bu kart sorunlu mu demek, alınır mı ?Furmark V2'yi VULKAN olarak açsın satacak kişi ve aynı zamanda Hardware Monitor indirsin. En doğru değer orada gözükür.
Şu an kullandığım ASUS Dual RX 7800 XT bir ara 353W'a kadar çıkmıştı. Oha dedim görünceTabii anlık bir yüklenmeydi bu. Şu an OC'li haliyle 290W falan çekiyor.
Tamamdır hocam çok sağolasın, 65 dereceymis furrmark nasıl alınır mı, 3 fanli bir karta göre nasıl ısısıZaten 7800XT 260W güç çeken bir kart. Yani 254W gayet normal bence. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi büyük bir kayıp değil.
Fan eğrisi nedir hocam65C gayet iyi bir sıcaklık. Bence sorun yok. Fan eğrisi yapılarak 60 altına düşürülür çok rahat.
Fan eğrisi nedir hocam