3600 al ama mutlaka yanına birde soğutucu al çok para baymana gerek yok şu soğutucu işini görecektirHerkese merhaba yayın+oyun yapacağım hangi işlemciyi alayım 3600 vs 2700x teşekkürler
Dostum 120 mm lik bir sıvı soğutma yerine iyi bir hava soğutma al çok daha işini görecektir hemde bütçeden kısmış olursun illaki sıvı soğutma alıcam diyorsanda en az 240mm lik al ki bi işe yarasın
PassMark Puanları:Herkese merhaba yayın+oyun yapacağım hangi işlemciyi alayım 3600 vs 2700x teşekkürler
onlardan pek anlamıyorum varmı önerdiğin f/pDostum 120 mm lik bir sıvı soğutma yerine iyi bir hava soğutma al çok daha işini görecektir hemde bütçeden kısmış olursun illaki sıvı soğutma alıcam diyorsanda en az 240mm lik al ki bi işe yarasın
x olduğu içinR5 3600 ve R7 2700 Arasındaki fark şudur
3600 Oyun Kolunda daha Başarılı İken 2700 Montaj Render Gibi İşlemlerde Daha Başarılıdır.
Sana gösterdiğim vatandaki 120mm sıvı soğutmanın şuanki fiyatı iyi bir kule tipi soğutucu fiyatı zaten, Sıvı soğutmayı al bu fiyata bi daha zor bulursun.onlardan pek anlamıyorum varmı önerdiğin f/p
3600 daha iyi ama birde işin içinde fanlar var eğer 3600 2700x den daha pahalıysa bence 2700x al çok da fazla fark edebileceğini sanmıyorum harici alacağın fanlar da sana masraf çıkartacak çünkü 2700x deki stok fanları 3600 de bulamayacaksın ekstra masrafHerkese merhaba yayın+oyun yapacağım hangi işlemciyi alayım 3600 vs 2700x teşekkürler
Valla keşke yer olsa ikisinide taksak biri render diğeri oyun için çok iyi ama benim oyumda 3600 dan yana fakat çok güçlü bir soğutucu almanı yavsiye ederim ya sıvı soğutucu yada arctic freezer 34 alabilirsinHerkese merhaba yayın+oyun yapacağım hangi işlemciyi alayım 3600 vs 2700x teşekkürler
Tabikide 3600 Oyun kısmında net bir şekilde 2700X deh daha iyi ve render de ise ensesindeHerkese merhaba yayın+oyun yapacağım hangi işlemciyi alayım 3600 vs 2700x teşekkürler
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...20-am4-uyumlu-120mm-sivi-sogutma-sistemi.html bu nasılValla keşke yer olsa ikisinide taksak biri render diğeri oyun için çok iyi ama benim oyumda 3600 dan yana fakat çok güçlü bir soğutucu almanı yavsiye ederim ya sıvı soğutucu yada arctic freezer 34 alabilirsin
Güzel olduğunu bolca kez söyledik dostum Vatan iyi indirim yaptı şuan piyasada 450 den aşağı değil o sıvı soğutucu.