Neler Yeni

2700x vs 3600

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
dostum, hem render, hemde oyun performansı istiyorsan,
kesinlikle ryzen 7 2700x almalısın.
Ryzen 7 2700x kesinlikle renderda daha iyi. çünkü güzel bir stok soğutucusu var. Wraith PRİSM

RYzen 5 3600 ise nerdeyse oyun için yapılmış bir işlemci. Bu işlemcidede render yapabilirsin ama,
ryzen 5 3600'un stok soğutucusu güçlü olmadığı içintam gücünü veremiyor.Abdullah abinin videosunu izlersen detaylı anlarsın.

yani sonuç 3600 alcaksan ekstra bi soğutucu al.
yayın+oyun yapıcam ayrıyetten tasarım yapıyorum başka yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerem
yayın+oyun yapıcam ayrıyetten tasarım yapıyorum başka yok
o zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazım

tabi bi link attımda sen araştırmanı iyi yap öyle al. şimdiden iyi günlerde kullan.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
o zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazım

tabi bi link attımda sen araştırmanı iyi yap öyle al. şimdiden iyi günlerde kullan.
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...20-am4-uyumlu-120mm-sivi-sogutma-sistemi.html onun yerine bunu alsam

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven

bide şey sorucam kısa bir süre 144 Hz yerine 75 Hz monitör alsam nasıl olur en geç 3 aya alırım 144 Hz limit kalmadı kartta

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
olur dostum. buda işini görür. sen genede araştırmanı iyi yap. am4 uyumlu f/p soğutucu var piyasada. ama cooler master öneririm soğutmada kral. iyi günler.
bu benim attığım soğutma iyi dimi uyumlu

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerem
bu benim attığım soğutma iyi dimi uyumlu
evet dostum am4 yazıyorsa uyumludur ayrıca bunlarıda tercih edebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,127
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom