2700x vs 3600

dostum, hem render, hemde oyun performansı istiyorsan,
kesinlikle ryzen 7 2700x almalısın.
Ryzen 7 2700x kesinlikle renderda daha iyi. çünkü güzel bir stok soğutucusu var. Wraith PRİSM

RYzen 5 3600 ise nerdeyse oyun için yapılmış bir işlemci. Bu işlemcidede render yapabilirsin ama,
ryzen 5 3600'un stok soğutucusu güçlü olmadığı içintam gücünü veremiyor.Abdullah abinin videosunu izlersen detaylı anlarsın.

yani sonuç 3600 alcaksan ekstra bi soğutucu al.
yayın+oyun yapıcam ayrıyetten tasarım yapıyorum başka yok

yayın+oyun yapıcam ayrıyetten tasarım yapıyorum başka yok
o zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazım

tabi bi link attımda sen araştırmanı iyi yap öyle al. şimdiden iyi günlerde kullan.

o zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazım

tabi bi link attımda sen araştırmanı iyi yap öyle al. şimdiden iyi günlerde kullan.
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...20-am4-uyumlu-120mm-sivi-sogutma-sistemi.html onun yerine bunu alsam

bide şey sorucam kısa bir süre 144 Hz yerine 75 Hz monitör alsam nasıl olur en geç 3 aya alırım 144 Hz limit kalmadı kartta

olur dostum. buda işini görür. sen genede araştırmanı iyi yap. am4 uyumlu f/p soğutucu var piyasada. ama cooler master öneririm soğutmada kral. iyi günler.
bu benim attığım soğutma iyi dimi uyumlu

bu benim attığım soğutma iyi dimi uyumlu
evet dostum am4 yazıyorsa uyumludur ayrıca bunlarıda tercih edebilirsin.

Geri