kloPss a joke
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
eğer daha fazla performans istiyorsan oyunda
yayın+oyun yapıcam ayrıyetten tasarım yapıyorum başka yokdostum, hem render, hemde oyun performansı istiyorsan,
kesinlikle ryzen 7 2700x almalısın.
Ryzen 7 2700x kesinlikle renderda daha iyi. çünkü güzel bir stok soğutucusu var. Wraith PRİSM
RYzen 5 3600 ise nerdeyse oyun için yapılmış bir işlemci. Bu işlemcidede render yapabilirsin ama,
ryzen 5 3600'un stok soğutucusu güçlü olmadığı içintam gücünü veremiyor.Abdullah abinin videosunu izlersen detaylı anlarsın.
yani sonuç 3600 alcaksan ekstra bi soğutucu al.
o zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazımyayın+oyun yapıcam ayrıyetten tasarım yapıyorum başka yok
https://www.vatanbilgisayar.com/coo...20-am4-uyumlu-120mm-sivi-sogutma-sistemi.html onun yerine bunu alsamo zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazım
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
tabi bi link attımda sen araştırmanı iyi yap öyle al. şimdiden iyi günlerde kullan.
bide şey sorucam kısa bir süre 144 Hz yerine 75 Hz monitör alsam nasıl olur en geç 3 aya alırım 144 Hz limit kalmadı karttao zaman ryzen 5 3600 tercih et üstünede wraith prism soğutucu satın al. çünkü işlemcin yayın yaparken çok yorulcak ve ısıncak. ıyı soğutulması lazım. oyun oynarken neysede, yayın + oyun için iyi soğutulması lazım
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
tabi bi link attımda sen araştırmanı iyi yap öyle al. şimdiden iyi günlerde kullan.
olur dostum. buda işini görür. sen genede araştırmanı iyi yap. am4 uyumlu f/p soğutucu var piyasada. ama cooler master öneririm soğutmada kral. iyi günler.
kanka valla bana göre 60hz den sonrası pek farketmiyor 75 yeter de artar.bide şey sorucam kısa bir süre 144 Hz yerine 75 Hz monitör alsam nasıl olur en geç 3 aya alırım 144 Hz limit kalmadı kartta
Kullanım amacına göre değişir oyun için istiyorsan 3600 daha iyi bir seçim.Herkese merhaba yayın+oyun yapacağım hangi işlemciyi alayım 3600 vs 2700x teşekkürler
evet dostum am4 yazıyorsa uyumludur ayrıca bunlarıda tercih edebilirsin.bu benim attığım soğutma iyi dimi uyumlu
3600'ü stock soğutucu ile kullanamazsın yayın yaparken 2700x al senyayın+oyun