Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
280.000 TL'ye kadar sıfır, yüksek araba önerileriniz var mıdır? Manuel veya Otomatik vites olması fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
O fiyata passat yok valla hocam.basssatt
Hocam yüksek araba düşünüyorum. SUV oluyor sanırım yüksekleri.Suv, sedan vs. tercihiniz nedir?
Nissan Qashqai de alınabiliyormuş 2018 model üstü bakılabilir ben senin yerinde olsam o paraya otomatik ve en yeni araçlara bakarim.280.000 TL'ye kadar sıfır, yüksek araba önerileriniz var mıdır? Manuel veya Otomatik vites olması fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Sıfır olarak önerini var mı hocam?Peugeot 2008 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Peugeot 2008 fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hyundai Kona Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Hyundai Kona fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ilanları örnek olarak attım Peugeot 2008, Hyundai Kona bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nissan Qashqai de alınabiliyormuş 2018 model üstü bakılabilir ben senin yerinde olsam o paraya otomatik ve en yeni araçlara bakarim.
280.000 TL'ye kadar sıfır, yüksek araba önerileriniz var mıdır? Manuel veya Otomatik vites olması fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
Peugeot 2008 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Peugeot 2008 fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hyundai Kona Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Hyundai Kona fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ilanları örnek olarak attım Peugeot 2008, Hyundai Kona bakabilirsin
Nissan Qashqai de alınabiliyormuş 2018 model üstü bakılabilir ben senin yerinde olsam o paraya otomatik ve en yeni araçlara bakarim.
ağır hasarlı diyorhocam şuanki piyasa göre uygun ama karar sizin 2021 model 5.000 de en ucuzu 254k oda 2018 kasaSeat Leon Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Seat Leon fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
qashsqai ler nasıl sizce hocam. Çekiş olarak 1.8 110 ps GLX Connect'i geçer mi?biz qashsqai sattık satmasaydık bizden alırdınNissan Qashqai Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Nissan Qashqai fiyatları & araç modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
ağır hasarlı diyor
Peugeot 2008 bakın280.000 TL'ye kadar sıfır, yüksek araba önerileriniz var mıdır? Manuel veya Otomatik vites olması fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.