Olur tabii o kadar düşükse şöyle 20 dolar iyidir.5 dolar daha düşük göstermelerini istemiştim ürün değerini 10 dolar ve 1.5 dolar indirim kuponuyla 8.5'e düştü şeklinde göstermişler. Çok göze batar mı ki bu şekilde gümrükte? Sıkıntı olur mu ki
Olur tabii o kadar düşükse şöyle 20 dolar iyidir.5 dolar daha düşük göstermelerini istemiştim ürün değerini 10 dolar ve 1.5 dolar indirim kuponuyla 8.5'e düştü şeklinde göstermişler. Çok göze batar mı ki bu şekilde gümrükte? Sıkıntı olur mu ki
fiyatı güzelmiş nerden aldınGamesir g7 pro sipariş ettim, ürün değerini düşük gösterdiler faturada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kargo ücreti belirtilmezse 3 euro sayılıyor diye bir şey dendi başka bir forumda ama bilmiyorum ben de tam.
Nornalde 68 dolara aldım. Gamesir sitesinden 15off kodunu kullanarak pc ile kablosuz xbox ile kablolu versiyonunu satın aldım. Xbox ile de kablosuz versiyonu da ön siparişte şu an.fiyatı güzelmiş nerden aldın
25'ten %15 indirimle düşürsünler o zaman o şekilde diyeyim. Bence de absürt düşük duruyor çünküOlur tabii o kadar düşükse şöyle 20 dolar iyidir.
Üstüne vergi de veriyorsunuzKonudan bağımsız https://gamesir.com/tr/collections/all-products-1/products/gamesir-nova-lite bunu 25 dolara sepete ekleyince kargo ücretsiz gösteriyor.Bunu aldıgımda sadece 25 dolar mı ödeyecegiim ve sizce nasıl ürün?
%30 muydu hocamÜstüne vergi de veriyorsunuz
%60 ülkeye girdikten sonra dağıtımda ptt'ye veriliyor. Ödeme kısmında sitede gözükmez.%30 muydu hocam