Zamanında kullanmıştım, kanser ediyor.DDR2 bir sistemim var. Bu sisteme Windows 10 64 bit kurmak istiyorum ama 2gb rame sahibim. Mining programını açsam yeter .
Zorlar. Ama en iyi performansı LTSB 2015 sürümü ile alırsınız. Nispeten az RAM kullanır.DDR2 bir sistemim var. Bu sisteme Windows 10 64 bit kurmak istiyorum ama 2gb rame sahibim. Mining programını açsam yeter .
Peki 32 bitte sorun olur muYetmez. 7 veya 8.1 kurun.
Olur.Peki 32 bitte sorun olur mu
Yetmez. 7 veya 8.1 kurun.
PC de sadece mining programı açık kalıcak onun haricinde bı islem yapmayacağım.Tavsiye etmiyorum. Sürekli kasar donar falan ama kullanılır yani.
O zaman sıkıntı olmaz gibi ya. Ama yapabiliyorsanız 4GB yapmaya çalışın.PC de sadece mining programı açık kalıcak onun haricinde bı islem yapmayacağım.
4gb idi ama bugün bilgisayarciya gittiğimde ram bozuk dediO zaman sıkıntı olmaz gibi ya. Ama yapabiliyorsanız 4GB yapmaya çalışın.
hakkını yemeyelim adamın ama bozuk oldugunu sanmıyorum :d4gb idi ama bugün bilgisayarciya gittiğimde ram bozuk dedi
hocam sakın yapmayın ben de de ddr2 2gb vardı chrome bile zor açılıyordu,cs 1.6 bile oynanmicak haldeydi tavsiye kesinlikle etmemDDR2 bir sistemim var. Bu sisteme Windows 10 64 bit kurmak istiyorum ama 2gb rame sahibim. Mining programını açsam yeter .
Sanırsam sizi kazıkladı hocam. Eğer sistemde gözüküyor iseydi, bozuk falan değildir.4gb idi ama bugün bilgisayarciya gittiğimde ram bozuk dedi