Öneri 2k 144 hz monitör önerisi lazım çok acil

Kyuten

80+
Reaksiyon skoru
51
2k, 144 hz, 27 inc, ips ya da va panel olmasını istiyorum. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak olabildiğince ips glow ve ghosting den uzak öneriler yapar mısınız lütfen. Çok acil!
Bütçe 5k

GIGABYTE 27" G27Q 144Hz bunu öneriyorlar genelde​

MSI Optix MAG274QRF bunu aldım kanka. Daha iyi ve indirimdeyken aldım. Şu an hepsi buradada 8.8k, ben hepsiburada satıcısından 6k ya aldım. 3 taksit.​

6.5 7 k, o kadar da değil yani, ee nasıl test yaptınmı ikronik sorunları var mı ?

2k, 144 hz, 27 inc, ips ya da va panel olmasını istiyorum. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak olabildiğince ips glow ve ghosting den uzak öneriler yapar mısınız lütfen. Çok acil!
Bütçe 5k
İtopya.com da gigabyte 144 hz 2 k var onu alabilirsiniz

İtopya.com da gigabyte 144 hz 2 k var onu alabilirsiniz

MSI Optix MAG274QRF bunu aldım kanka. Daha iyi ve indirimdeyken aldım. Şu an hepsi buradada 8.8k, ben hepsiburada satıcısından 6k ya aldım. 3 taksit.​

Güzel güzel kaliteli marka iyi etmişsin hayırlı olsun

asus vg27aqz modelini önerebilirim 2k ıps 165 hz 1 ms 3 yıl garanti pivot özelliği gayet güzel cihaz vatandanda aldğında ölü piksel testi yapılıyor

Geri