2k 200hz üstü 27 inç monitör önerisi

Reaksiyon skoru
21
Üç monitör arasında kaldım sizce hangisi bütçe 15k 1500 2k daha çıkabilirim
ASUS 27 TUF GAMING VG27AQML5A 1Ms 300Hz 2K IPS GAMING MONITOR - 15.149 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...k-ips-gaming-monitor.html?utm_source=vtnShare

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Asus tarafında ölü piksel çıkabilme ihtimali korkutuyor, maalesef ölü piksel desteği vermiyorlar. Özelliklerine bakınca evet alınacak bir ürün, ama karar size ait :)

Üç monitör arasında kaldım sizce hangisi bütçe 15k 1500 2k daha çıkabilirim
ASUS 27 TUF GAMING VG27AQML5A 1Ms 300Hz 2K IPS GAMING MONITOR - 15.149 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...k-ips-gaming-monitor.html?utm_source=vtnShare

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
G65B önerebilirim kullanıyorum gayet memnunum sadece ölü pixel çıkma ihtimali var onu giderebilmek için direk gidip vatandan almanız sizin için iyi olur orda testini yaptırırsınız

Aoc monitorlerde ölü piksel olmuyor mu
Hepsinde oluyor da asusun garanti kapsamında hizmet vermesi (yani vermemesi) çok olay oldu. aoc hakkında bilgim yok maalesef.

Hepsinde oluyor da asusun garanti kapsamında hizmet vermesi (yani vermemesi) çok olay oldu. aoc hakkında bilgim yok maalesef.
2 Aydır monitor seçemedim. Samsung G65B aldım kırık geldi hala iade olacak. Kavisli olduğu için bana uymadı düz 27 inç 2k kafama yatan bulamadım. Hepsinde sorun var ya.
Cihaza bakamadan hasarlı gelmesi başlı başına bir olay zaten.

2 Aydır monitor seçemedim. Samsung G65B aldım kırık geldi hala iade olacak. Kavisli olduğu için bana uymadı düz 27 inç 2k kafama yatan bulamadım. Hepsinde sorun var ya.
Cihaza bakamadan hasarlı gelmesi başlı başına bir olay zaten.
aynen bende alacağım 120hz ve üzeri düşünüyorum. ips ve ucuz olmasını istiyorum. ama bende özellikle kavisli değil düz arıyorum. Yani biraz şans işi kısmetse ancak seneye yaza doğru falan alabilirim bakalım. Umarım sorunsuz edinirsin hocam.

Geri