Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 2K ACER IPS 170hz Monitör 6499 TL

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
Hocam elinizdeki modelin panelini öğrenebilir misiniz?
"Power tuşuna basılı tutarak monitörün güç kablosunu çıkarın, basılı tutmaya devam ederken güç kablosunu geri takın ve monitörün ekranının tamamen gelmesini bekleyin. Ekran geldikten birkaç saniye sonra bırakabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz bir menü açılmadıysa monitörün normal menüsü üzerinden giriliyor olabilir, normal menüsünde bir değişiklik var mı kontrol edin. Bir değişiklik yok ise aynı işlemi diğer tuşlar ile deneyebilirsiniz.

Monitörünüzde eğer joystick varsa aynı işlemleri joystick'i sürekli yukarıda/sağda/solda/aşağıda tutarak veya joystick'e basılı tutarak deneyebilirsiniz."
Çünkü:

Bu arada bu modelde firmware sıkıntısı varmış. Eğer firmware güncel gelmezse HDR dışında parlaklık 250nite çıkıyormuş en çok. Monitörde usb girişi olmadıği için sonradan da güncellenemiyormuş.

@emreturk Sizdekinde OSD'de max brightness diye bir şey var mı?
400 nit hissetmiyordum bu muhabbetten olabilir önceki monitörüm 1080p hp25i modeliydi renkler çok canlıydı, acerde onu ayarlayamadım, dediğinize bi bakayım hocam

bado6100

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Ahmet Oz
Bu monitörün 2023 modelini incelemiştim hala kullanıyorum.

Hocam HDR olayını çözebildiniz mi? Monitörden HDR'yi açınca otomatik olarak monitör kendisini HDR profiline alıyor. Windows üzerinden de HDR yi açtığınız zaman puslu, saçma sapan bir görüntü oluşuyor.

Windowsta HDR kapalı değilken monitör kendi HDR'sini nasıl açabiliyor bir türlü anlamadım.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
IPS ekran olmasına ragmen renk koyulugu o kadar iyi değil...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet ali
Ayağı ve gövdeyi tutan parçası sağlam mı acaba, görselden gördüğüm kadarıyla çok güven vermedi. Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

eneskaya6

80+ Silver
Yarın teslim edilecek diye gözüküyor gelsin fotolayip kıyaslarim yazarım buraya. Kiyaslayacam iki monitör gigabyte g24f2 ve Lenovo y27-30. Renk ve parlaklık olarak farklılıklarını yazarım. Gigabyte g24f2 piyasa da olan en parlak monitörlerden biri kağıt üzerinde öyle durmuyor ama ayarları yapınca baya sağlam aydınlatıyor. MSI iki tane monitörünu ve 1 tane de Asus kiyasladim sınıfta kaldılar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler 2k ips monitor lazımdı sizce bumu asus vg27aq1a mi geçen hafta aldim dedigim monitörü ölü piksel nedeniyle iade etmek zorunda kaldım 8+frc yle 10 bit lik renk skalasina sahip asus

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ömür AYCIL
Hocam HDR olayını çözebildiniz mi? Monitörden HDR'yi açınca otomatik olarak monitör kendisini HDR profiline alıyor. Windows üzerinden de HDR yi açtığınız zaman puslu, saçma sapan bir görüntü oluşuyor.

Windowsta HDR kapalı değilken monitör kendi HDR'sini nasıl açabiliyor bir türlü anlamadım.
ben aldığımdan beri HDR kullanıyorum hem monitörden HDR moduna alıp windowstanda acıyorum herhangi bi sorun yok renkler parlaklık oldukca iyi cok memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu acer nitro linkteki acer farklı değil mi?
evet farklı linkteki 2020 videodaki 2023 üretimi model kodlarının sonunda linktekinde sadece V varken videodakinde V3 var 2023 modeli cok daha iyi olsada birbirlerine benzer model kodları ve özellikleri yüzünden cok karıştırıldı zamanında videoyu ondan cekmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirim kaç gün devam eder ?
bitmesini veya son günlerini beklemeyin monitor alırken diyelim aldınız ama ölü piksel cıktı indirim devam ettigi sürece iade edip yeniden satın alma sansın olur ama aldıktan sonra indirim biterse sadece iade ettiğinle kalırsın aynı fiyata alamazsın

KAPLAN53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet
merhaba gençler bende ortada kaldım hangisini alayım diye 7-9 bin bandında 2k monitör arıyorum

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
merhaba gençler bende ortada kaldım hangisini alayım diye 7-9 bin bandında 2k monitör arıyorum
Bütçe 9'sa MSI'ım Quantum Dot modelini almak daha mantıklı. Ya da indirim olursa Gigabyte M27Q.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,377
Üyeler
161,449
Son üye
ecg46
Top Bottom