Veya için arkasında veya monitör ayağını ekrana bağladığınız yerde 4 adet delik olur var ise vesa desteği vardır hocam170 hz doğru hocam , vesa desteği için nerden bakılır bakayım monitör şuan karşımda
Hocam görsellerde gözükmüyor vesa desteğiVesa var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı model değil
GizliVeya için arkasında veya monitör ayağını ekrana bağladığınız yerde 4 adet delik olur var ise vesa desteği vardır hocam
Hocam görsellerde gözükmüyor vesa desteği
Şansınızı deneyin bence. Bazen bu tarz durumlarda servisler fiyat farkı talep etmeksizin onarım ya da değişim yapabiliyorlar.Ben acere önyargılıyım açıkçası. Elimde 27 inç 1080p bi monitörü var nitro rgp271 gibi bişeydi adı. Paneli bozuk şuan ekranın alt kısmında yatay renkli çizgiler falan oluşuyor garantisi bittiği için servise gönderemiyorum
Montajı yaparken delikler vardı diye hatırlıyorum hocam..bence ihtiyacı olan alsın bu fiyatlara artık ocaktan sonra 1080p monitörleri konuşuyor oluruz, Amazon satıcısı olduğu için ölü piksel vs durumunda zaten her türlü iade hakkınız da mevcutVeya için arkasında veya monitör ayağını ekrana bağladığınız yerde 4 adet delik olur var ise vesa desteği vardır hocam
Hocam görsellerde gözükmüyor vesa desteği
Hocam elinizdeki modelin panelini öğrenebilir misiniz?Yok hocam ben bi soruna rastlamadım 6400 e almıştım kasımda , genel olarak memnunum
Bu arada bu modelde firmware sıkıntısı varmış. Eğer firmware güncel gelmezse HDR dışında parlaklık 250nite çıkıyormuş en çok. Monitörde usb girişi olmadıği için sonradan da güncellenemiyormuş.Tam buna bakıyordum. Panel olarak Innolux M270KCJ-K7B veya M270KCJ-K7E ya da AU M270DAN08.6 ile geliyormuş. Galiba son çıkanlar AU olan.
Bilgisi olan bizimle paylaşsın lütfen. Alınır mı?
Bende yazılımsal ve ya herhangi bir sıkıntı yok. Olsa nasıl yapılıyor bilmiyorum ama usb portları var arkada ve ekranın sol çerçevesinde sola doğru bakıyor.Hocam elinizdeki modelin panelini öğrenebilir misiniz?
Çünkü:"Power tuşuna basılı tutarak monitörün güç kablosunu çıkarın, basılı tutmaya devam ederken güç kablosunu geri takın ve monitörün ekranının tamamen gelmesini bekleyin. Ekran geldikten birkaç saniye sonra bırakabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz bir menü açılmadıysa monitörün normal menüsü üzerinden giriliyor olabilir, normal menüsünde bir değişiklik var mı kontrol edin. Bir değişiklik yok ise aynı işlemi diğer tuşlar ile deneyebilirsiniz.
Monitörünüzde eğer joystick varsa aynı işlemleri joystick'i sürekli yukarıda/sağda/solda/aşağıda tutarak veya joystick'e basılı tutarak deneyebilirsiniz."
Bu arada bu modelde firmware sıkıntısı varmış. Eğer firmware güncel gelmezse HDR dışında parlaklık 250nite çıkıyormuş en çok. Monitörde usb girişi olmadıği için sonradan da güncellenemiyormuş.
@emreturk Sizdekinde OSD'de max brightness diye bir şey var mı?
Satılan ürün o değil, görüntü ayarlarında ekran kodu VG272U V olarak geçiyor ama kendi sitesinde bu kod ile çıkan monitörde bu değil.Kendi sitesinde 144hz diyor bu monitör için anlamadım, bende 2k ekran arıyorum, vesa desteği var mı acaba?
Kendi sitesindeki bilgi burada!