Çözüldü✓ 2k bütçeye kasa önerisi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
2300
3 fanlı red devil rx6700xt kartım kasama sığmadığı için yeni kasa almak istiyorum 2000-2300 TL ye kasa önerir misiniz
İleriye dönük olursa iyi olur anakartım m-atx

Hocam ayrıca ileride r5 5600 almayı düşünüyorum sizce bu hava soğutma yeter mi yoksa aynı fiyata hatta daha ucuza daha performanslı hava soğutma var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca ileride r5 5600 almayı düşünüyorum sizce bu hava soğutma yeter mi yoksa aynı fiyata hatta daha ucuza daha performanslı hava soğutma var mı

Fazla bile attığın soğutucu.

3 fanlı red devil rx6700xt kartım kasama sığmadığı için yeni kasa almak istiyorum 2000-2300 TL ye kasa önerir misiniz
İleriye dönük olursa iyi olur anakartım m-atx

suna bak kontrolcude var sogutmayi argb alırsın onuda kontrol edersin güzel olur

suna bak kontrolcude var sogutmayi argb alırsın onuda kontrol edersin güzel olur

soğutucuda bu

soğutucuda bu
Hocam ekran kartım zaten 310mm nerdeyse bu kasaya kıl payı sığıyor ayrıca anakartın hali hazırda bir argb girişi yok ve de zoko amiral kasanın 360mm sıvı soğutma desteği var ileride şıklık katmak istersem o zaman bu kasa daha az imkan sunuyor

Attığınız soğutucu ise benim attığımın argb hali beğendim onu bâya aklıma yatmadı değil

Hocam önerebiliceğiniz hava soğutma var mı yoksa bir üstte arkadaşın attığı yeter mi

Hocam önerebiliceğiniz hava soğutma var mı yoksa bir üstte arkadaşın attığı yeter mi
Hava soğutma önerim phantom spirit olacaktir. İleride yükseltme yaptığınız zamanda çoğu işlemciye yeterli soğutmayı sağlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,026
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri