- Bütçe
- 9000
Merhaba 9K bütçem var 2K monitör satın almak istiyorum çok fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim daha çok dizi film izlemek ve hikayeli oyunlar oynamak için kullanacağım. Monitörde aradığım özellikler; panel olarak VA panel olsa daha iyi olur siyah renkleri daha iyi vermesinden ötürü ( Siyahları iyi veren ve ips glow sorunu olmayan ips monitörler de olabilir ), HDR desteğinin olması ve Hoparlörünün olması ( Aman aman şart değil ama olsa iyi olur ). Benim bulduğum bir kaç monitör:
https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html
Bu üçü arasından en fiyat olarak en yükseği olsa da en sıcak olduğum Odyssey G6 modeli hem paneli hem özellikleriyle bir de Tizen ile çok hoşuma gitti açıkçası. Odyssey G5 de kağıt üzerinde güzel duruyor hem de fiyat olarakta iyi ama ghosting sorunu olduğunu duydum. IPS panel olarak ilgimi çeken en son koyduğum ASUS modeli ve AOC Q27G4X modeller var ama IPS monitör fikrine bir türlü ısınamadım, evet daha renk olarak daha canlı ama siyah konusunda da bir o kadar kötüymüş gibi duruyor kağıt üzerinde. Sizin da kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi almak isterim.
Samsung Odyssey G6 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR
Samsung Odyssey G6 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Atom Game Store'da!
www.atomgamestore.com
Samsung Odyssey G5 LS27AG550EPXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G5 LS27AG550EPXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G5 LS27AG550EPXUF 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.152,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html
Bu üçü arasından en fiyat olarak en yükseği olsa da en sıcak olduğum Odyssey G6 modeli hem paneli hem özellikleriyle bir de Tizen ile çok hoşuma gitti açıkçası. Odyssey G5 de kağıt üzerinde güzel duruyor hem de fiyat olarakta iyi ama ghosting sorunu olduğunu duydum. IPS panel olarak ilgimi çeken en son koyduğum ASUS modeli ve AOC Q27G4X modeller var ama IPS monitör fikrine bir türlü ısınamadım, evet daha renk olarak daha canlı ama siyah konusunda da bir o kadar kötüymüş gibi duruyor kağıt üzerinde. Sizin da kullanıcı deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi almak isterim.