asko56
80+ Silver
40-42 sırf msı diye kart alınmaz o paraya 4080 süper alıyorsun zatenHocam şu an 4070 Ti Super 40-42 civarında MSI model. Kaç olur sizce?
40-42 sırf msı diye kart alınmaz o paraya 4080 süper alıyorsun zatenHocam şu an 4070 Ti Super 40-42 civarında MSI model. Kaç olur sizce?
Galax kartına nasıl güvenebiliyoruz hocam Türkiye de distribütörleri bile yokhttps://www.akakce.com/ekran-karti/...er-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html senin yerinde olsam bu kartı alır keyfime bakarım. kim bilir ne kadara çıkacak, kaç gb vrami olacak, ne kadar beklicen falan ohooo
düzenleyip belirttim hocam10k var
nasıl güvenemiyorsun anlamadım?Galax kartına nasıl güvenebiliyoruz hocam Türkiye de distribütörleri bile yok
Hocam MSI beni hiç yarı yolda bırakmadı, güven benim için daha önemli 60 dereceyi nadiren geçmiştir RTX 4070 üst seviye oyunlarda.40-42 sırf msı diye kart alınmaz o paraya 4080 süper alıyorsun zaten
attığım galax sg galax markasının en üst segment serisi kesinlikle üzmez ve kasaya sığıyorsa 4.fanı bile takabiliyorsunHocam MSI beni hiç yarı yolda bırakmadı, güven benim için daha önemli 60 dereceyi nadiren geçmiştir RTX 4070 üst seviye oyunlarda.
Msı da sadece süprim serisi iyi ventus berbat gaming x de işe yaramaz kalite olarak düşük msı eski msı degil farklı ürünler daha iyi olabiliyor haberin olsunHocam MSI beni hiç yarı yolda bırakmadı, güven benim için daha önemli 60 dereceyi nadiren geçmiştir RTX 4070 üst seviye oyunlarda.
Gaming X Trio 4070'te nedense kalite olarak en ufak bir sorun yaşamadım 60 dereceyi hiç geçmedi.Msı da sadece süprim serisi iyi ventus berbat gaming x de işe yaramaz kalite olarak düşük msı eski msı degil farklı ürünler daha iyi olabiliyor haberin olsun
msi gtx 1000 serisinden sonra çıkardığı hiçbir üründe msi overpayini hak etmiyor 4080 super almanız daha iyi olur galax palit aynı üretici, üzmez 2k için şu an için fazla olması ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor optimizasyon özürlüsü oyunlar çıkıp sürekli parçaları daha hızlı eskitiyorlar bu yüzden daha üst model daha hayırlı olacaktır uzun ömürlülük açısındanHocam MSI beni hiç yarı yolda bırakmadı, güven benim için daha önemli 60 dereceyi nadiren geçmiştir RTX 4070 üst seviye oyunlarda.