ThunderEkmegi
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
merhaba 2k monitör aldım fakat oyunlarda rx 6700 xt ve r5 5600 yetersiz kalıyor komple kasayı değiştirme niyetindeyim 4070 li sistem uygunmudur sizce veya öneriniz var mı?
Bütçeniz nedir? O ekran kartının yetmesi lazım aslında. Kas gücü olarak RTX 5060 gücünde ve 12 GB VRAM'i var.merhaba 2k monitör aldım fakat oyunlarda rx 6700 xt ve r5 5600 yetersiz kalıyor komple kasayı değiştirme niyetindeyim 4070 li sistem uygunmudur sizce veya öneriniz var mı?
yani bir bütçe yok kafamda hangi ekran kartıyla rahat oynayacaksam o olsun istiyorumBütçeniz nedir? O ekran kartının yetmesi lazım aslında. Kas gücü olarak RTX 5060 gücünde ve 12 GB VRAM'i var.
ama 50-55 arası olur muhtemelenBütçeniz nedir? O ekran kartının yetmesi lazım aslında. Kas gücü olarak RTX 5060 gücünde ve 12 GB VRAM'i var.
yani bir bütçe yok kafamda hangi ekran kartıyla rahat oynayacaksam o olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama 50-55 arası olur muhtemelen
beyaz sistem arıyorumAnakartı B650M-R, RAM'i 32 GB ve SSD'i Lexar NM790 yap.![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam zarar edersin arkadaşın attığı sistem güzelbeyaz sistem arıyorum
mecbur beyaz yapmak zorundayım şuan bütün sistemim beyaz yenisini de beyaz almam gerekHocam zarar edersin arkadaşın attığı sistem güzel
teker teker toplasam ne kadara denk gelirHocam zarar edersin arkadaşın attığı sistem güzel
Dediğim gibi teker teker toplasan zarar edersin istersen dene arkadasin attığı sistemi esas alarak.mecbur beyaz yapmak zorundayım şuan bütün sistemim beyaz yenisini de beyaz almam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teker teker toplasam ne kadara denk gelir
9070 xt şart mı? 9060 xt ile rahat oynanmaz mıDediğim gibi teker teker toplasan zarar edersin istersen dene arkadasin attığı sistemi esas alarak.
Elbette oynanır fakat göründüğü üzere fark fazla9070 xt şart mı? 9060 xt ile rahat oynanmaz mı
yeni sisteme geçmene gerek yok aslında 2k çöznürlük ile 9070xt alıp yine oynayabilirsin 5600 ile.merhaba 2k monitör aldım fakat oyunlarda rx 6700 xt ve r5 5600 yetersiz kalıyor komple kasayı değiştirme niyetindeyim 4070 li sistem uygunmudur sizce veya öneriniz var mı?
işlemcimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum lolde 150 fps üstü rahat alamıyorumyeni sisteme geçmene gerek yok aslında 2k çöznürlük ile 9070xt alıp yine oynayabilirsin 5600 ile.
çok ısınıyor olabilir ısınınca işlemci performansını kısar ben 2600 ile 80 fps oynayabiliyordum en düşük ayarlarda.işlemcimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum lolde 150 fps üstü rahat alamıyorum